[edit]
Jel` netko isntalirao program koji sam naveo? Kako ste zadovoljni? Meni se najvise svida opcija "Always on top"...dobro dode kada copy/pastate seriale :)))
ja taj program koristim već dugo i nebi mogao bez njega više...odlična stvar...
[edit]
Jel` netko isntalirao program koji sam naveo? Kako ste zadovoljni? Meni se najvise svida opcija "Always on top"...dobro dode kada copy/pastate seriale :)))
ja taj program koristim već dugo i nebi mogao bez njega više...odlična stvar...
evo i ja instalirao, zgodna stvarcica, iako mu nevidim bas neku svrhu tj. neznam hoce li mi ikada trebati
Nenadj3bivo lagan program, zauzima oko 180 kb RAM..sto je smijesno. Ako stavis onaj shortcut u startup, kojeg sam naveo nekoliko postova ranije, onda neces vidjeti niti njegovu ikonu u tray..koja ionako ne igra nikakvu ulogu osim ako zelis da ga ugasis.
Ne petlja se u shell od Windowsa, ne jadi se, ne nervira, ne prkosi, uvijek ti navreme radosti donosi ... :))
Ozbiljno, koristim ga jos od XP-a i dosada nisam nikada imao problema sa njime. Svaka preporuka
ja opciju always on top koristim svakodnevno kod kopiranja ili prepisivanja stvari...jednostavno navikao sam tako :)
Najkorisnija stvar, bar po meni, je Always on top i kao sto ime kaze "zaglavi" ti prozor iznad drugih bez razlike da li je ta opcija vec ugradena u sam program ili ne.
Isto tako dobro dode da minimiziras Outlook u tray ili sta vec koje to ne moze po defaultu .
Odredis procesorsko vrijeme za program desnim klikom bez petljanja po task manageru i odredivanja priority za .exe
Milina jedna
super, samo meni neće šljakati ne znam jel zbog 64 bitne 7ice?
EDIT: proradilo ali ne na svemu...
explorer ne radi, Adobe isto...
Compatability mode?
jbg...nisam pomislio na x64 platforme. Ne radi sa 64 bitnim aplikacijama kao sto je notepad, explorer... A i glupo je prisiljavati explorer ili sta vec da radi u 32-bit nacinu samo zbog PowerMenu-a. Na oficijalnoj strani kaze se da ce biti v 2.0 verzija ali kada nitko ne zna
[edit]
Procesljaj komentare na njegovoj strani
reako je 2008.-e da ce izaci v2.0 a nista od nje