Nero 9 - Dostupna Besplatna verzija za Download

poruka: 36
|
čitano: 22.226
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nero je omogucio svim korisnicima preuzimanje besplatne verzije svog popularnog programa za snimanje medija. Program je ogranicen na snimanje CD i DVD medija, ali nije vremenski ogranicen.

Detaljnije informacije i link za preuzimanje Besplatne verzije mozete pronaci.

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 16:22 (naxeem).

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

ma ima puno boljih besplatnih programa od tog ogranicenog nera a i bas ga i ne volim tak da nece vidjet moj pc

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nero 9 - Dostupna Besplatna verzija za Downloa

licno koristim nero od samog pocetka moje pc karijere. do sada sam zadovoljan, program je jednostavan, i obavlja svoj zadatak primjerno. ovo je sada potez kompanije da navuce vise korisnika, posto sam siguran da su dozivjeli pad kada je u pitanju upotreba njihovog programa. no ipak, hvala ti Ahead Company. :)

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
16 godina
neaktivan

što se tiče nere, već dugo koristim lite verziju, jer je onaj "originalni" postao pretrpan svakakvim dodacima koji ga ne čine samo alatom za snimanje medija, nego nekakvim multimedijskim paketom. bolje da je ostao samo alat za snimanje medija. zato koristim samo ahsampoo burning studio, a samo nekad nero lite, većinom ashampoo

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

što se tiče nere, već dugo koristim lite verziju, jer je onaj "originalni" postao pretrpan svakakvim dodacima koji ga ne čine samo alatom za snimanje medija, nego nekakvim multimedijskim paketom. bolje da je ostao samo alat za snimanje medija. zato koristim samo ahsampoo burning studio, a samo nekad nero lite, većinom ashampoo

nazalost, ovo si u pravu. i ja sam tog misljenja, mislim da su pretjerali, a nije im to bilo potrebno. nero je poznat po tome sto je program za snimanjeee medija, a ne neka multimedijska all in one aplikacija. ali sta mi tu mozemo :(

17 godina
neaktivan

Link na sluzbenu stranicu di se moze Nero 9 besplatno skinut.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 3
16 godina
protjeran
b0sAnChE kaže...
jurluk kaže...

nazalost, ovo si u pravu. i ja sam tog misljenja, mislim da su pretjerali, a nije im to bilo potrebno. nero je poznat po tome sto je program za snimanjeee medija, a ne neka multimedijska all in one aplikacija. ali sta mi tu mozemo :(

zbog te pretrpanosti sam nero presto koristit(od 100 mogucnosti ja koristio 2 i to rjetko nemam ni dvd drive prikljucen na komp)a tek nedavno skuzi da ima lite :(

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
17 godina
neaktivan

Samo da napomenem da prilikom instalacije Nero-a NOD32 me je obavijestio o nepozeljnoj aplikaciji unutar Nero instalacijske datoteke. Radi se o Ask toolbaru i slobodno ga mozete obrisati.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

prilikom instalacije imate mogucnost da odaberete opciju : zelim ili ne zelim instalirati ask toolbar :)

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
b0sAnChE kaže...
jurluk kaže...

zbog te pretrpanosti sam nero presto koristit(od 100 mogucnosti ja koristio 2 i to rjetko nemam ni dvd drive prikljucen na komp)a tek nedavno skuzi da ima lite :(

upravo si mi uzeo rijeci iz usta. ne znam sta su zeljeli samo da postignu onim silnim aplikacijama, koje i nisu bas nesto. jedino sto mi se svidjelo je onaj nero showtime. i to je sve :)

17 godina
neaktivan

Iako koristim samo 20% mogućnosti tj. aplikacija iz paketa, nekako mi je Nero sinonim za prženje medija. Još od prvih Plextora prije 10tak godina rabio sam Neru i sad mi je prešao u softverski 'inventar' te ga stalno imam instaliranog na kompu Namigiva

P.S. naravno, treba isprobat što više softvera pa onda vidjet što koristiti.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušaj da ostanu iznad vode kad se uzme u obzir gomila besplatnih aplikacija koje postoje.

Nisam oduševljen nerom još od verzije 7, tako da sam se okrenuo besplatnim alternativama, kao što je Infrarecorder.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znači, samo da povežem...

Imate Nero koji je napredan program, rekao bih čak i za neku (polu)profi uporabu, koristite mogućnosti koje sami Windowsi imaju ugrađene u sebi, pretpostavljam da imate piratsku verziju (ili je netko išao plaćati nekih 500 kn?) i žalite se što je prenatran... Ok...

Every hole is a goal!
16 godina

To je teski bedak koji ne vrijedi ni lipe sto se tice przenja,bolje si je zet Ashampoo Burning studio nego neru teskog.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

8,9 ne valjaju nikako. nero 7 je najbolji.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fina mi je ova free verzija, nije glomazna al su mogli još bar podršku za audio cd ostavit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

To je teski bedak koji ne vrijedi ni lipe sto se tice przenja,bolje si je zet Ashampoo Burning studio nego neru teskog.Cool

Slažem se sa ovim. U besplatnoj verziji dolazi:

Burn Files and Folders

Backup and Restore   Files and Folders

Rip Music

Burn Movies

Copy a CD/ DVD/ Blu-ray Disc

Create/ Burn Disck Image

Erase Functions

Erase CD-RW and DVD+RW

Design and print CD/ DVD/ Blu-ray Disc Labels and Covers

Što ono Nero 9 nudi u besplatnoj verziji?

http://www.youtube.com/watch?v=mVzHjmLePLg
17 godina

Napokon su skužili da je "vrag odnio šalu" i da konkurencija ipak postoji...

Od vrlo dobrog Nero-a 5 ili 6 (nisam siguran), kojeg imam orginal na cd-u i koristil sam ga prije, a sad mi ne dela na Visti, probal sam novije verzije ali jednostavno nisu mogle konkurirati Ashampoo-u kojeg i koristim.

Nije da novije verzije ne valjaju nego to nije to, kak ste već prije gore napomenuli - imaju u sebi hrpu nepotrebnih stvari.

Recimo, ubacim DVD film i otvori mi ga Nero player, kraj instaliranog Power DVD-a - velim ovo je samo primjer (da ne bi bilo - "kad si ga stavil ko default player" Cool).

Smisao je u tome da Nero uopće nebi trebal imati u ponudi tu mogućnost...

Uglavnom, dobar potez im je ta free verzija.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 11:59 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

slazem se u potpunosti s ovim. ali sta ocekivati bolje vise u "free" verziji.

16 godina
neaktivan

Ne kužim zašto free kad možeš cijelu verziju skinut preko torrenta,ima nekih 300mb.

17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Ne kužim zašto free kad možeš cijelu verziju skinut preko torrenta,ima nekih 300mb.

Ovdje nema govora o punoj vec free verziji a na forumu ne podrzavamo piratstvo!

16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Burn Files and Folders (1)

Backup and Restore   Files and Folders (2)

Rip Music (3)

Burn Movies (4)

Copy a CD/ DVD/ Blu-ray Disc (5)

Create/ Burn Disck Image (6)

Erase Functions (7)

Erase CD-RW and DVD+RW (8)

Design and print CD/ DVD/ Blu-ray Disc Labels and Covers (9)

Ok, ja znam da postoji nešto što se zove i Linux, ali većina nas ovdje ima Win7, koja u samoj sebi ima ok mogućnosti koje su za prosječnog koriniska sasvim dovoljne...

1- ima

2 - ima (osim Home)

3- ima

4- ima

5- ima, nisam siguran za blu-ray

6- za create nisam siguran, .iso može burnat

7- ima

8- ima

9- nema

+ može burnat u Live System Formatu (to znači, da možete burnat na medij sve dokle ima praznog prostora na njemu - recimo uzmete DVD od 4,7 GB i prvo spržite 2GB, za tjedan dana još 2 i nakon mjesec dana 500 MB, na kraju imate DVD na kojem je 4.5 GB podataka).

Zašto tako daju besplatno? Pa upravo zato što tako nešto postaje sastavnim dijelom OSa i moraju izmišljati nove stvari da zadrže klijentelu. 

Naravno, osim ak EU komisija se ne bu sjetila da odjednom Win ne mogu dolaziti sa takvom mogućnošću...

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Burn Files and Folders (1)

Backup and Restore   Files and Folders (2)

Rip Music (3)

Burn Movies (4)

Copy a CD/ DVD/ Blu-ray Disc (5)

Create/ Burn Disck Image (6)

Erase Functions (7)

Erase CD-RW and DVD+RW (8)

Design and print CD/ DVD/ Blu-ray Disc Labels and Covers (9)

Ok, ja znam da postoji nešto što se zove i Linux, ali većina nas ovdje ima Win7, koja u samoj sebi ima ok mogućnosti koje su za prosječnog koriniska sasvim dovoljne...

1- ima

2 - ima (osim Home)

3- ima

4- ima

5- ima, nisam siguran za blu-ray

6- za create nisam siguran, .iso može burnat

7- ima

8- ima

9- nema

+ može burnat u Live System Formatu (to znači, da možete burnat na medij sve dokle ima praznog prostora na njemu - recimo uzmete DVD od 4,7 GB i prvo spržite 2GB, za tjedan dana još 2 i nakon mjesec dana 500 MB, na kraju imate DVD na kojem je 4.5 GB podataka).

Zašto tako daju besplatno? Pa upravo zato što tako nešto postaje sastavnim dijelom OSa i moraju izmišljati nove stvari da zadrže klijentelu.

Naravno, osim ak EU komisija se ne bu sjetila da odjednom Win ne mogu dolaziti sa takvom mogućnošću...

Linux wtf? Govorim o Ashampoo verziji za Windowse

Usporedba Usporedba
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 15:07 (MegaMass 2000).
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

A ja govorim o tome da ne trebaš ni jedan ni drugi jer već imaš to ugrađeno u same Windowse...

Every hole is a goal!
17 godina

Ashampoo Burnng Studio Free je puno bolji manji i brzi program za poslove oko przenja a ima sve kaj treba i to je tak a ne taj Nero nesretni!Cool

http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
MegaMass 2000 kaže...

A ja govorim o tome da ne trebaš ni jedan ni drugi jer već imaš to ugrađeno u same Windowse...

A ja govorim da je Nero trebao izbaciti "kompletniji" besplatni program, jer konkurencija to ima. Zato sam i nabrojao sve mogućnosti koje nudi Ashampoo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 15:31 (MegaMass 2000).
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

A ja govorim da je Nero trebao izbaciti "kompletniji" besplatni program, jer konkurencija to ima. Zato sam i nabrojao sve mogućnosti koje nudi Ashampoo.

slazem se, malo prekrnje, maloprije sam instalirao... da ima jos audio/video przenje bilo bi ok... ovako ipak za sada ne prolazi kod mene

16 godina

Dobio odgovor... Bris bris...

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 15:41 (Bukva).
17 godina

Ma to je kita, pa nemožeš pržit filmove a i sučelje je banana.

Jednom riječju razočaravajuče.

Mislim da su mogli dat malo više opcija

Papci

0 0 hvala 0
17 godina

http://cdburnerxp.se/

je također sasvim OK, a besplatan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice