Nemogući Folderi na Windows 7

poruka: 10
|
čitano: 1.784
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima! Ovo zapravo i nije neki Windows 7 problem jer mi se to događalo i na Xp-u, ali sada koristim Windows 7 pa evo.  Ovako koristim Winamp i Winamp Stream pa snimam pjesme (Winamp Radio). Winamp automatski napravi folder od određene radio stanice i tamo sprema glazbu, međutim kod nekih stanica taj folder ne mogu obrisati iako više tu stanicu ne snimam niti ju koristim. Dva do tri foldera mi stoje vec mjesecima i ne mogu ih obrisati, promijeniti ime, maknuti (cut option), nista. Probao sam ih sa nekim programom obrisati ne znam tocno ime, ali nesta tipa Revo Uninstaller samo ne za programe nego za takve stvari, foldere itd., ali nista. Imam jedan na disku od računala i dva na prijenosnom disku. Na disku od računala jedino mogu obrisati ako formatiram disk, a prijenosni ne mogu niti formatirati zbog toga! Molim vas ako netko ima rješenje neka kaže. Hvala svima unaprijed!

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

idi u safe mod pa probaj obrisati...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isto ne funkcionira. Ista stvar kao i u normal modu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogući Folderi na Windows 7

Mozda Winamp ima pokrenuti non-stop neki servis . RUN--services.msc--ENTER--provjeri ili RUN--msconfig--start up kartica i tamo provjeri

Mozda je neki plugin od winampa? Zar nemas neku live Linux distru ako Ubuntu? Jesi li pokusao deinstalirati Winamp?

██████████████████████
16 godina
neaktivan

Jesam probao sam. Sistem je bio srušen isto tako i C particija je bila formatirana, ali D nije jer tamo spremam sve podatke uključujući i te foldere. Tako da do Winampa nije jer je od pretražen i obrisan uzduž i popreko.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada pokušam obrisati folder, kaže da ne moze naci folder. xD a ja ga pokušavam obrisat. Pa mi nudi opciju Try again i Cancel.

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj provrtiti checkdisk pa onda probaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Microsoft kaze da premestis folder (ako moze) u neki subfolder pa tako da pokusas ili vidi ovaj kb

You cannot delete a file or a folder on an NTFS file system volume 

How to Delete a Folder from the Command Prompt 

Opcionalo

"Ownershipaj" folder How to Add Take Ownership to the Context Menu in Vista/W7 

Ipak, cini mi se, najednostavniji nacin da pobrises taj nasty folder je da botas PC sa instalacionim CD-om od Ubuntua i od tamo pobrises foldere ili opcionalno skini od nekud ERD commander ili Hirens pa brisi do mile volje ;)

██████████████████████
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 13:21 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

Probaj ovo.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Probaj ovo.

Mislim da njegov problem nije to sto Windowsi (explorer.exe) lockaju folder/file vec u tome sto ili ima previse znakova u putanji do direktorija ili se jednostavno (laicki receno) NTFS zbunio.

Ma jedini nacin je, bez mnogo petljanja, obrisati to iz Ubuntua odnosno botati PC sa live distrom Linuxa ili cega vec

Ja preporucam backup svega na eksterni disk i reformatiranje obe particije sa time sto ce trenutnu instalaciju maknuti/backupirati sa Acronisom i uraditi format...puni a ne quick. Velika je korist od ovoga (srede se problemi sa file sistemom) ali i velika je "potrosnja" vremena (:

██████████████████████
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice