Ne mogu instalirati service pack

poruka: 33
|
čitano: 6.367
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ne mogu instalirati service pack

Kad si zadnji put vidio xp bez ijednog SP-a? Ja se ne sjecam da sam ikad. Nikome nisam ni instalira XP dok nije izasao SP1 a mislim da je on brzo po izdavanju XP-a izasao. Glupost je sama po sebi sto je uopste imao XP bez SP-a ijednog do danas kad je izaslo 3 SP-a za xp pa vista pa win 7. U stvari nemam pojma kako to uopste radi. Na tom XP-u ne radi USB 2.0 koliko ja znam. Za sta taj komp uopste mozes koristiti ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 13:55 (logic).
17 godina
protjeran
Ne mogu instalirati service pack

vidio sam kad mi ga je mama kupila 2002 godine. Namigiva

tamo mi lijepo pozdravljaš mamu, a ne razumiješ što pišem. Cool

svoj prvi Sp1 sam lijepo slipstrimao pojavom programčića nlite na osnovni XP, zatim sp2 na taj slipstrimani , zatim sp3 na ta dva service packa, sve ok.

no, čovjek pokušava slipstrimati sp2 na osnovnu verziju xp-a, bez sp1, a ja kažem da ne može i točka.

svaki service pack pri slipstrimanju traži predinstalirani prijašnji service pack.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 14:03 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Ne mogu instalirati service pack
srotich kaže...

Ovo je nevjerovatno. Imam Windowse bez service packa. Legalne. Kad idem updateat Windowse, moram skinut Service pack2, skinem ga, pokrenem instalaciju i na dijelu gdje mi Inspect-a konfiguraciju stane i zbloka (valjda), jer to traje jako puno vremena(2h>), pa ga ugasim. Lagano mi je počeo crash-at Outlook i ne mogu radit neke stvari, pa je krajnje vrijeme da ova stara kanta zaživi!

Anybody?

jutros sam bio kod liječnice OP koja ima oriđiđi win XP i vidim ja da joj je tip koji inače instalira software za rad isključio automatic update Cool

nagovorih ja nju da mora ažurirati zakrpe, jer sam se baš sjetio ove teme (inače me baš briga ) i evo što se dogodilo.

windows je prvo pokupio hrpu hotfixeva i ostalih kerefeka, i NIJE nudio ni SP1 - SP2 ni pod razno.

tek kad je instalirao hrpu zakrpi, tražio je restart i tek nakon restarta ponovnim odlaskom na web ponudio je "samo" SP3.

dakle SP1 i SP2 su "bili" u toj prvoj turi zakrpi, no original XP NE NUDI zasebno SP1 i SP2 za download ili update, već samo SP3.

to je istina živa što se tiče automatic updatea, a ono drugo važi za sleapstream.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 15:04 (Bugofil).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice