Nadogradnja Viste na WIN 7

poruka: 3
|
čitano: 3.428
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadogradnja Viste na WIN 7

Bok, prije 6 mjeseci sam kupio windows vista home premium u Autronicu na Savici. Prodavač mi je tada rekao da će taj serijski broj za Vistu vrijediti i za Windows 7 home premium kada izadje. Pomalo je prolazilo vrijeme i ja sam se sada odlučio na nadogradnju na windows 7, no neznam gdje mogu nabaviti instalaciju , tojest jesu li mi oni dužni ustupiti insalaciju ili je to moguće skinuti sa microsoft stranice. Ljudi pomagajte

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja Viste na WIN 7

Ako ti key od viste vrijedi za win7, nezam kako je to moguće al dobro, onda jednostavno skini win 7 od bilo kud, s torrenta ili msdn-a, i ukucaš svoj serial i to je to.

Inače mislim da kad si kupovao vistu da si trebao dobiti kupon za besplatni upgrade na win7, te bi onda vjerojatno trebao dobiti i instalacijski dvd, te skidanje sa neta nebi bilo potrebno.

16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja Viste na WIN 7

Točno ,dobival se kupon ,ako je proizvođač tvog PC-a sudjeloval u Windows 7 Upgrade Programu. Prošeći do dućana i malo se informiraj.

Pročitaj i ove članke - Link 1 ,Link 2 ,iako ,po ovome si zakasnil!!

U svakom slučaju ,bilo bi pametno nabaviti negdje instalacijski dvd Sedmice i probati jel to radi. Naravno ,pametno je prije napraviti image sistemske particije za slučaj da Upgrade ne radi ili se jednostavno hoćeš vratit na Vistu!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 18:43 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice