Koji mi windows preporučate na osnovu konfe?

poruka: 33
|
čitano: 4.087
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Konfiguracija je sljedeća .. stara ali radi  Smijeh

CPU: Intel P4 HT 3.01 GHz

GPU: ATI Radeon HD 3650 AGP  MB

RAM: 2GB DDR G-skill

HDD: Hitachi 160 GB part 1. 50 GB part 2. 110 GB

Tranutno je na njemu Wins XP , 7 i vista ... oču nešto izbacit .. zači da mi ostane jedan os .. radiču ponovnu intalaciju .. ali mi recite koji bi bio dobar .. sve pokreće ... i rade winsi .. sma neznam što je najoptimalnije .. najbolje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

A čuj vistu možeš odma izbacit, a sad dali xp ili win7, nekak nisam ziher dal sam u pravu al bi na tak malo starijem kompu rađe xp.

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji mi windows preporučate na osnovu konfe?
Zvjerkan kaže...

Konfiguracija je sljedeća .. stara ali radi  Smijeh

CPU: Intel P4 HT 3.01 GHz

GPU: ATI Radeon HD 3650 AGP  MB

RAM: 2GB DDR G-skill

HDD: Hitachi 160 GB part 1. 50 GB part 2. 110 GB

Tranutno je na njemu Wins XP , 7 i vista ... oču nešto izbacit .. zači da mi ostane jedan os .. radiču ponovnu intalaciju .. ali mi recite koji bi bio dobar .. sve pokreće ... i rade winsi .. sma neznam što je najoptimalnije .. najbolje?

Preporučam ti xp sa service packom 3...za tvoju konfu...

16 godina
protjeran

7-ica će ti bez problema raditi. Pa čak i vista. Ako je meni moglo na P4 2,6 sa 1,5Gb rama raditi onda će i na ovoj konfi.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Windows 7, svakako. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok onda ljudi .. brišem cijulu 1. particiju .. formatiram .. i instalirawam windows 7 ultimate .... i meni se nekako čini kad bootam windows 7 da se prije boota nego recimo xp i vista ..

edit:

E da još me nešto muči koji AV instalirat

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 13:55 (Zvjerkan).
15 godina
neaktivan

Dali je dobar onaj Microsoftov.. ili je bolji ovaj novi Avast 5

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koristim već neko vrijeme Microsoft Security Essentials i za sad je sve ok.
Jednostavan, efektivan i zauzima jako malo resursa.
Preporučam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tnx .. bacam se sad ja na reinstalaciju svega .. pa javim kak sve radi.. za nkih 45 min

15 godina
neaktivan

Evo instaliro ja windows 7 micu i radi super ... svi programi su mi kompatibilni .. jedino cod 2 netnam dali će raidt .. al probat ću

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baš mi je drago.
Ma svi CoD-ovi su kompatibilni sa Win7, isprobao sam ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da svi codovi rade samo ak ti sta neradi onda ides run in compatibility mode i sve ce ti ic kak treba,

a sad ja da sam osobno na tvom mjestu ja bi izabro xp sp3!

zasto?- zbog procesora na prvom mjestu

15 godina
neaktivan

a šta ja zna imam ja xp al orginal .. wins 7 nije org.. al radi ...

17 godina

Uvijek je bolje stavit original..

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zoki kaže...

zašto što fali kopiji,je imama win xp već godinama i nikad problema,kad bi to sve kupovalo tko bi nadodao novaca ionako sam jedva skupio za hardver,nije da nemam dobru plači ali zašto bacati novac

17 godina
neaktivan

windows 7 i makni aereo i ostale didarije koje koriste dosta rama

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Zoki kaže...

zašto što fali kopiji,je imama win xp već godinama i nikad problema,kad bi to sve kupovalo tko bi nadodao novaca ionako sam jedva skupio za hardver,nije da nemam dobru plači ali zašto bacati novac

uff javno priznaješ da koristiš piratski softver i tako kršiš zakon, a šta bi bilo da te prijavim organima gonjenja, odma kazna. Da si u americi već bi ti FBI provalio u kuću!

http://manutd-cro.com/forum/index.php
17 godina
Zvjerkan kaže...

Ok onda ljudi .. brišem cijulu 1. particiju .. formatiram .. i instalirawam windows 7 ultimate .... i meni se nekako čini kad bootam windows 7 da se prije boota nego recimo xp i vista ..

edit:

E da još me nešto muči koji AV instalirat

Zato sto je win 7 optimiziran za brzo bootanje.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
15 godina
neaktivan

Ma i ja sam samo xp kupio .. i više nikad nedam tolke pare za os koji svejedno za 3-4 godine izađe drugi !

15 godina
IN_trance001 kaže...
blackalbum kaže...
Zoki kaže...

uff javno priznaješ da koristiš piratski softver i tako kršiš zakon, a šta bi bilo da te prijavim organima gonjenja, odma kazna. Da si u americi već bi ti FBI provalio u kuću!

da sigurno,a što je s filmovima i glazbom koju skidaš ona nije piratska,ne budi LICEMJER

15 godina
neaktivan

ja bi ti preporučio xp,win7 na neki bolji komp

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
IN_trance001 kaže...
blackalbum kaže...
Zoki kaže...

Sorry sto skrecem sa teme, ali FBI ne upada u kucu zbog skidanja ilegalnog sadrzaja sa interneta. Nekada se treba i suzdrzati od blentavih izjava (govorim opcenito).

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
15 godina
IN_trance001 kaže...
blackalbum kaže...
Zoki kaže...

moralizira mi zbog ilegalnog xp-a i officea,a sve drugo je legalno,a što bilo sa onima koji ukradu malo veći novac

15 godina
neaktivan

meni je 7-ica brža od XP-a

Chuck Norris je poreza nož!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sad kad sam čisto sedmicu instaliro brža je ... i uključen mi je areo .. i programi se uopče ne vuku ..

kad napravi onaj windows index onda ču napisat .koliko je

15 godina
neaktivan

i meni je 7 brzi od xp al na slabijim konfama sto se tice gaminga je losiji

17 godina

Ma kužim ja to sve, da je skupo uvjek kupovat original. Moj post se odnosio na to da ako već imaš original xp i piratski win 7, rađe metni xp.

FOR THE HORDE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
croart kaže...
IN_trance001 kaže...
blackalbum kaže...
Zoki kaže...

Sorry sto skrecem sa teme, ali FBI ne upada u kucu zbog skidanja ilegalnog sadrzaja sa interneta. Nekada se treba i suzdrzati od blentavih izjava (govorim opcenito).

a ponekad netreba svaćati svaki post ozbiljnoNamigiva

http://manutd-cro.com/forum/index.php
16 godina
neaktivan

windows 7 svakako,naime ja sad na ovom kompu s kojeg pisem imam win7 a konfa je P4 2.8ghz,1gb ram,hd2600xt i sve radi normalno i meni je veliki plus na win7 sto nemoram nikakve drivere instalirat za maticnu,graf i najvaznije internet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemorate više predlagat instaliro sam windows 7 .. i radi savršeno čak prolazi i sad ovu novu provjeru orginalnost...xd

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice