Kernel data inpage error

poruka: 6
|
čitano: 5.371
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem

Ovako imam problem,nakoš to pokrenem zahtijevniju igru ili program događa mi se sljedeće:ekran mi polavi i pojave mi se greške ili KERNEL DATA INPAGE ERROR ili KERNEL STACK INPAGE ERROR,molim za pomoć

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3,01GHz 1GB RAM 250GB Hard Disk ASUS RADEON X1600 Xfire:payobanija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem

Formatiraj Hard disk i stavi nove windowse, i uz nje najnovije drivere (za chipset, za grafičku, pa za zvučnu).Ako se i dalja javlja, probaj flashati BIOS matične.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem

ovako widoowsi sam reinstallo i formatioro hard,ali mozes mi malo bolje pojasnit flashanje Bios matične?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3,01GHz 1GB RAM 250GB Hard Disk ASUS RADEON X1600 Xfire:payobanija
17 godina
Patrick.Ka kaže...

ovako widoowsi sam reinstallo i formatioro hard,ali mozes mi malo bolje pojasnit flashanje Bios matične?

Ako nakon reinstalacije nemas vise problema onda bih ti preporucio da ne radis flash biosa ako nisi siguran kako to napraviti.
Postoji dobra sansa da ga "sprzis", a ovako ako je sve uredu jednostavno nema potrebe za flashanjem. (to neka ti ostane kao posljednja nada)

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 16:12 (croart).
17 godina
neaktivan
probaj povecat virtual memory to mozda pomogne
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Problem

evo ss pa pogledajte virtualnu memoriju

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 18:21 (Patrick.Ka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice