Da li nekako mogu vratiti svoj system na dan 11.11.2011.
Skidao sam Battlefield 3 i sve su mi se datotreke obrisale pa da vratim na system dok su jos datoteke bile tu da opet ne skidam tolku igru..
Da li nekako mogu vratiti svoj system na dan 11.11.2011.
Skidao sam Battlefield 3 i sve su mi se datotreke obrisale pa da vratim na system dok su jos datoteke bile tu da opet ne skidam tolku igru..
Start>Svi programi(all programs)>Pomagala(Accessories)>Alati sustava(System Tools)>Vraćanje Sustava(System Restore) te odabereš datum na koji želiš vratit računalo..
ovako ako imas win 7 odes na start, napises u trazilicu "system restore" on ce detektat i moras stavit si kvacicu na show more restore points.
@softwer bio si brzi :)
Ali ja nisam napravio toga datuma restore point..
U serch upiše beckup and restore,pa klikni na recover system setings or your computer.
Moze neko preko team viewera da mi to namjesti??
Moze neko preko team viewera da mi to namjesti??
evo ja cu
ne znam hoces li uspijet vratit 16gb
ja sam probo prek vievera ali ne nudi nikakav restore buduci da je to bilo ujutro..
ja sam probo prek vievera ali ne nudi nikakav restore buduci da je to bilo ujutro..
Ne kužim kakve veze ima to "nešto" što je bilo ujutro?
Ne kužim kakve veze ima to "nešto" što je bilo ujutro?
pa recimo ako si kroz 1 zj nesto brisao i instaliravao on ce ti ponudit restore na te prijasnje dane. ako nisi nista radio nece ti dat restore.