Kako da vratim system??

poruka: 12
|
čitano: 4.985
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako da vratim system??

Da li nekako mogu vratiti svoj system na dan 11.11.2011.

Skidao sam Battlefield 3 i sve su mi se datotreke obrisale pa da vratim na system dok su jos datoteke bile tu da opet ne skidam tolku igru..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Kako da vratim system??

Start>Svi programi(all programs)>Pomagala(Accessories)>Alati sustava(System Tools)>Vraćanje Sustava(System Restore) te odabereš datum na koji želiš vratit računalo..

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
Kako da vratim system??

ovako ako imas win 7 odes na start, napises u trazilicu "system restore" on ce detektat i moras stavit si kvacicu na show more restore points.

@softwer bio si brzi :)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 8:28 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako da vratim system??

Ali ja nisam napravio toga datuma restore point..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Kako da vratim system??

U serch upiše beckup and restore,pa klikni na recover system setings or your computer.

x
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako da vratim system??

Moze neko preko team viewera da mi to namjesti??

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako da vratim system??
Intelovac123 kaže...

Moze neko preko team viewera da mi to namjesti??

evo ja cu

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
14 godina
neaktivan

ne znam hoces li uspijet vratit 16gb

odlucio sam da mi potpis bude kratak, jer kome se da citat dug potpis. tako da ce ovaj bit jednostavan i kratak. tako je bolje i za mene, ali i za one koji ce ga jednog dana procitati. vrlo je bitn...
14 godina
apoteka kaže...

ja sam probo prek vievera ali ne nudi nikakav restore buduci da je to bilo ujutro.. 

14 godina
neaktivan
Kewin kaže...
apoteka kaže...

ja sam probo prek vievera ali ne nudi nikakav restore buduci da je to bilo ujutro.. 

Ne kužim kakve veze ima to "nešto" što je bilo ujutro?

14 godina
frcko kaže...
Kewin kaže...
apoteka kaže...

Ne kužim kakve veze ima to "nešto" što je bilo ujutro?

pa recimo ako si kroz 1 zj nesto brisao i instaliravao on ce ti ponudit restore na te prijasnje dane. ako nisi nista radio nece ti dat restore.

13 godina
neaktivan
Jednstavno probaj s Recuvom.
Me gusta....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice