Imam probem....prijatelj mi je istalirao windowse i stavio ih je na Local disk E koji ima samo 9GB...naime windows je zauzeo cijeli disk...sada ja mislim premjestiti windowse sa E na C.....neki su mi govorili samo da kopiram windowse..dakle da windowse copy pasteam u c i poslje izbrisem iz E.Ja mislim da je to glupa ideja ali sto ja znam.....sad me zanima jel se moze tako ili ima koji drugi pametniji nacin... LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam probem....prijatelj mi je istalirao windowse i stavio ih je na Local disk E koji ima samo 9GB...naime windows je zauzeo cijeli disk...sada ja mislim premjestiti windowse sa E na C.....neki su mi govorili samo da kopiram windowse..dakle da windowse copy pasteam u c i poslje izbrisem iz E.Ja mislim da je to glupa ideja ali sto ja znam.....sad me zanima jel se moze tako ili ima koji drugi pametniji nacin... LP
A da ne bi to tako išlo, malo sutra, lijepo format i sve ispočetka, pa će te se naučit.
Proširi nekim od alata particiju E, dakle oduzmi od C.
Proširi nekim od alata particiju E
Najbolje Easeus Partition Managerom.
Proširi nekim od alata particiju E, dakle oduzmi od C.
A i ovo je ok, ima programa s kojima se to da lako napravit, samo ako se radi o većoj veličina prostora koji se seli s particije na particiju to zna potrajat, ja sam sebi širio na 7 particiju sa 40GB na 70GB, trebalo mu je malo više od 2 sata, a za 1 sat sam mogal sve snimit ponovo.
ok...hvala vam