Kako premjestiti windowse

poruka: 6
|
čitano: 1.451
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam probem....prijatelj mi je istalirao windowse i stavio ih je na Local disk E koji ima samo 9GB...naime windows je zauzeo cijeli disk...sada ja mislim premjestiti windowse sa E na C.....neki su mi govorili samo da kopiram windowse..dakle da windowse copy pasteam u c i poslje izbrisem iz E.Ja mislim da je to glupa ideja ali sto ja znam.....sad me zanima jel se moze tako ili ima koji drugi pametniji nacin... LP 

Life is game,Let's play it !!!!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako premjestiti windowse
blam. kaže...

Imam probem....prijatelj mi je istalirao windowse i stavio ih je na Local disk E koji ima samo 9GB...naime windows je zauzeo cijeli disk...sada ja mislim premjestiti windowse sa E na C.....neki su mi govorili samo da kopiram windowse..dakle da windowse copy pasteam u c i poslje izbrisem iz E.Ja mislim da je to glupa ideja ali sto ja znam.....sad me zanima jel se moze tako ili ima koji drugi pametniji nacin... LP 

A da ne bi to tako išlo, malo sutra, lijepo format i sve ispočetka, pa će te se naučit.

Valentin
13 godina
neaktivan

Proširi nekim od alata particiju E, dakle oduzmi od C.

14 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Proširi nekim od alata particiju E

Najbolje Easeus Partition Managerom.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
royalhero kaže...

Proširi nekim od alata particiju E, dakle oduzmi od C.

A i ovo je ok, ima programa s kojima se to da lako napravit, samo ako se radi o većoj veličina prostora koji se seli s particije na particiju to zna potrajat, ja sam sebi širio na 7 particiju sa 40GB na 70GB, trebalo mu je malo više od 2 sata, a za 1 sat sam mogal sve snimit ponovo.

Valentin
13 godina
neaktivan

ok...hvala vam

Life is game,Let's play it !!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice