Molio bih vas da mi napisete kako deinstalirati windovs 7-micu jer planiram instalirat windovs vistu home basic znam da ce mnogi od vas reci zasto je zelis obrisati ali razlog je da nemogu instalirat program koji mi je prijeko potreban znam instalirat windovse jer sam instalirao tu 7-micu... A da ja npr. napravim da idem da mi se boot-a prvo cd dvd room i onda da idem kad zelim instalirat da idem da mi se formatira disk :C jer ja onda to mogu tako obrisati ili da idem na delete localni disk :c... molio bih vas za pomoc...
samo mi nemojte reci trazi na google itd jer sam trazio ali tamo ima kako instalirati a meni treba kako obrisati pa onda instalirati???
molio bih admine da nebrisu temu....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam win 7 stavio na f: disk a na c: XP. Formatirao sam f: ali još se pojavljuje boot manager na početku tako da mislim da se to može maknuti samo tako da instaliraš ponovno OS koji koristiš na formatiranu particiju win 7
Pa kad staviš CD od Viste i namjestis da ti se boota s njega u jednom djelu instalacije ce te pitat gdje zelis instalirat (koliko se sjecam), pa ti ponudi particije...I onda samo formatiras particiju na kojoj je win7 i tamo staviš Vistu...Dakle citavo formatiranje te pita i vrši se iz setupa Viste.
A da prije probas otic desni klik na setup od programa i odes pod compatibility i tamo odaberes il windows vista il windows xp sp3.
Pa kad staviš CD od Viste i namjestis da ti se boota s njega u jednom djelu instalacije ce te pitat gdje zelis instalirat (koliko se sjecam), pa ti ponudi particije...I onda samo formatiras particiju na kojoj je win7 i tamo staviš Vistu...Dakle citavo formatiranje te pita i vrši se iz setupa Viste.
Aha znam sjecam se toga ali ja sam stavio format disk :C pa da mi se onda instalira tek windovs e dali to valja ili ne ili gdje da odem jer znam da su bile opcije format delete i valjda repair???? na koju da ja odem
Pa instaliraj XP mode na 7-micu.
E da i molio bih vas dali mi mozete reci kad downlodiram windovs sa interneta kako da ga prebacim u .iso fajl pomocu kojeg programa????
Pa instaliraj XP mode na 7-micu.
E ,da se prvo informiral ... a ovak ,već je formatiral particiju sa Sedmicom i sad mu smeta boot manager.
E da i molio bih vas dali mi mozete reci kad downlodiram windovs sa interneta kako da ga prebacim u .iso fajl pomocu kojeg programa????
Boot manager se ne može deinstalirati ,ali se može urediti da se ne pojavljuje ,a to možeš sa EasyBCD-om. Instaliraj ,malo prouči i onda podesi da se boot manager ne pojavljuje - izbriši Windows 7 ,i onda u tabu Manage bootloader označi uninstall Vista Bootloader. I na restartu više neće biti boot loadera.
A otkud to downloadaš da nisu već pripremljeni za prženje? Jel obično su windowsi u .iso formatu i sve kaj treba je otvoriti taj .iso sa Nerom ili koji već program za prženje imaš i spržiti na cd - dvd.