Kada na Visti zelim instalirati modem Kasda za adsl svaki put prije pocetka instalacije mi se pojavi poruka da nemam potrebna dopuštenja od strane administratora i da bih se trebao prijaviti kao administrator ali vec jesam prijavljen kao administrator tj imam samo jedan user account pa sad ne znam u cem je problem. Pomoc molim
Instalacija t-comovog Kasda modema
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.925
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledaj,mislim da te gluposti s instalacijom nisu ni potrebne. Ako su ti na modemu već podešene postavke samo ga uštekaj i pričekaj da tvoje računao pronađe njegovu IP adresu,i to je to.
O tome ti se je jako puno govorilo.Ti nisi u Visti administrator ako to sam ne uključiš.Imaš u novom BUG-u u tajnama kad uključiš baš pravog administratora.
Ili probaj kod pokretanja instalacije instalaciju pokrenuti ko administrator.Isto tak,ako imaš uključeni UAC onda ti je c particija(ako ti je na njoj Vista) zaštičena od bilo kakvog upisivanja bez dozvole administratora.
Stisni desni gumb miša i Run as Administrator. A driveri ti trebaju samo za spajanje preko usb-a, ak imaš ugrađenu ethernet karticu sam ga moraš uštekat i on će se spojit ak je u router načinu, inače se mora stvoriti konekcija kao i za modem.
Pogledaš ovo:
http://www.carnet.hr/crepozitorij/Upute%20KASDA%20aDSL%20modem.pdf
I nezanima te imaš li Vistu ili 95-cu... Spajaš li jedno ili četiri računala...
Naravno, uz pretpostavku da koristiš mrežnu karticu.