Instalacija t-comovog Kasda modema

poruka: 6
|
čitano: 2.925
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Kada na Visti zelim instalirati modem Kasda za adsl svaki put prije pocetka instalacije mi se pojavi poruka da nemam potrebna dopuštenja od strane administratora i da bih se trebao prijaviti kao administrator ali vec jesam prijavljen kao administrator tj imam samo jedan user account pa sad ne znam u cem je problem. Pomoc molim Šutim

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Instalacija t-comovog Kasda modema

Gledaj,mislim da te gluposti s instalacijom nisu ni potrebne. Ako su ti na modemu već podešene postavke samo ga uštekaj i pričekaj da tvoje računao pronađe njegovu IP adresu,i to je to.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.
17 godina
neaktivan
najcesca ip adresa : 192.168.1.1
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

O tome ti se je jako puno govorilo.Ti nisi u Visti administrator ako to sam ne uključiš.Imaš u novom BUG-u u tajnama kad uključiš baš pravog administratora.

Ili probaj kod pokretanja instalacije instalaciju pokrenuti ko administrator.Isto tak,ako imaš uključeni UAC onda ti je c particija(ako ti je na njoj Vista) zaštičena od bilo kakvog upisivanja bez dozvole administratora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stisni desni gumb miša i Run as Administrator. A driveri ti trebaju samo za spajanje preko usb-a, ak imaš ugrađenu ethernet karticu sam ga moraš uštekat i on će se spojit ak je u router načinu, inače se mora stvoriti konekcija kao i za modem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaš ovo:

http://www.carnet.hr/crepozitorij/Upute%20KASDA%20aDSL%20modem.pdf

I nezanima te imaš li Vistu ili 95-cu... Spajaš li jedno ili četiri računala...

Naravno, uz pretpostavku da koristiš mrežnu karticu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice