Pozdrav!
Imam problem s WIFI driverom. Instalirao sam ponovno Windows 7. Skinuo drivere s HP-ove stranice i instalirao sve normalno, osim drivera za wifi. Nakon pokretanja instalacije, ona se ne završi, nego samo nestane. Nakon prvo pokušaja instaliranja drivera javio je unknown hardware. Uključujući wifi adapter putem f12 tipke ne mijenja se ništa i konstantno svijetli narančasto svijetlo kao da je isključen. Tipka je sasvim uredu, wireless je radio sasvim normalno prije instalacije, istog dana. LAN driver radi sasvim normalno, kartica je vidljiva u popisu network adaptera i konekcija na internet putem kabla je sasvim uredu. Ako netko zna rješenje mojeg problema bio bih mu zahvalan.
HP Pavilion G72050sm WIFI driver problem
- poruka: 18
- |
- čitano: 2.811
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pod other devices > na taj network adapter napravi desni klik properties > details > iz padajućeg izbornika kopiraj Hardware's ID i zaljepi ga ovdje
možeš isto i za ovaj unknown device
ovaj prvi ti je za HP/ACPI
a drugi je Atheros 9485
na HP ovim stranica piše da su Ralinkovi drajveri i Broadcomm, a ovaj device ID govori da je Atheros
e sad skini drajvere, ovaj prvi pokreni setup
drugi rucno instaliraj drajver desni klik properties > update driver i rucno mu odredi putanju do drajvera koji si skinuo i raspakirao
Sad imam novi problem. Instalirao sam sve kao što si rekao, nakon prve instalacije stisnuo sam restart later i ručno instalirao driver. Normalno sam uključio na f12 wifi ko i prije i spojio se na router. Išao sam restartati onda, i zaustavi se na starting windows screenu i tako stoji.
Sad imam novi problem. Instalirao sam sve kao što si rekao, nakon prve instalacije stisnuo sam restart later i ručno instalirao driver. Normalno sam uključio na f12 wifi ko i prije i spojio se na router. Išao sam restartati onda, i zaustavi se na starting windows screenu i tako stoji.
Probaj ga ručno ugasit, pa upalit
Daje mi na odabir Launch Startup Repair i Start Windows Normaly, nakon Start windows normaly događa se isto pa sam ponovo ručno ugasio i upalio. Startup repair nudi jedino restore koji me vratio na početnu situaciju sa unknown device bez drivera.
Daje mi na odabir Launch Startup Repair i Start Windows Normaly, nakon Start windows normaly događa se isto pa sam ponovo ručno ugasio i upalio. Startup repair nudi jedino restore koji me vratio na početnu situaciju sa unknown device bez drivera.
Taj unknown device je taj HP/ACPI je u biti HP ProtectSmart Hard Drive Protection, može i bez njega
probaj onda samo instalirat drajver za WLAN
Jel se pojavi pod other devices ili network adapters???
Pod other devices su oba.
Tako me traži setup information file (.inf) koji nema folder wlan drivera
Očito se iz nekog razloga izbrisao. Extraktao sam ponovo zip i sad je sve okej. Instaliro sam i radi. Hvala
Tako me traži setup information file (.inf) koji nema folder wlan drivera
Mora bit inf. fajl u onom zipu koji si skinuo i raspakirao
Kao prvo instaliraj ACPI, nisi nigdje spomenuo bluetooth modul?, dakle instaliraj drivere za Broadcom Wlan i bluetooth integrirani modul.
EDIT: vidim da ste bili brzi i da je rijeseno, raspakirani i instalirani driveri!