imam problema sa pokretanjem autocad-a na windows 7 64bit
ima li kakvo rješenje za to?
imam problema sa pokretanjem autocad-a na windows 7 64bit
ima li kakvo rješenje za to?
Mislin da nije bitno jeli 64bit ili 32bit, na 64bit windowsima postoji i Program Files (x86) u koji se snimaju programi koji nisu 64bitni.
Jesi proba reinstall? Ili možda ako ti nudi repair?
Koju grešku ti javlja prilikon pokretanja ili samo neće da se pokrene?
Mislin da nije bitno jeli 64bit ili 32bit, na 64bit windowsima postoji i Program Files (x86) u koji se snimaju programi koji nisu 64bitni.
Jesi proba reinstall? Ili možda ako ti nudi repair?
Koju grešku ti javlja prilikon pokretanja ili samo neće da se pokrene?
Inače AutoCAD ima 64-bitnu i 32-bitnu vertiju. Međutim mislim da je to krenulo s kasnijim verzijama od ove koju autor želi instalirati (mislim da je to bila verzija 2008).
@autor: Nisam probao ali pogledaj ovaj prijedlog (za win XP). Na jednom jako dobrom forumu za AutoCAD sam naišao i na ovo. Jesi li možda razmišljao da pređeš na 64-bitnu verziju AutoCAD-a?
Samo acad 2010 je u potpunosti kompatibilan sa Windows sedmicom.
Sve ostalo ti je tako-tako.
Možeš probati 'compatibility mode' ili 'run as administrator', mada meni nije pomoglo s acad 2007.
Samo acad 2010 je u potpunosti kompatibilan sa Windows sedmicom.
Sve ostalo ti je tako-tako.
Možeš probati 'compatibility mode' ili 'run as administrator', mada meni nije pomoglo s acad 2007.
I verzija 2011, to sam našao nakon što sam napisao post. Malo sam začuđen cijelom tom pričom, mislim Winsi su vertikalno kompatibilni i većina programa koja radi na XP-u radi i na 7. Sve mi to miriše na dogovor kako bi se što više popularizirale nove verzije AutoCAD-a.
Osobno nisam imao problema sa 7-com i AutoCAD-om, jer smo u sustavu pretplate. Dođe nova verzija instaliraš ju, migrira sve postavke, dva dana se hrvaš sa sučeljem i mušicama i nakon toga zaboraviša da si prešao na novu verziju.