Pozdrav raja,
da vas pitam davno nekada sam igrao browser igru "The Pimps" onrpg.com /games/the-pimps/
vise je nema odavno zabranili je valjda zbog toga sto je bilo droge, kurvaluka itd xD
uglavnom igra je onog tipa kao sto je ogame ili bitefight, mislim da se ti tipovi nazivaju MMO (ne znam jel ovo spada u mmorpg ili mmorts) Mislim da ste shvatili sta trazim, browser igra strategijskog tipa....
Eh sad mi se bas opet igra nesto tog tipa sa par drugova ali ne mogu naci nista interesantno, ogame mi se ne igra, pa eto ako imate kakvih prijedloga da je igra tog tipa, da je dobra i da nije bas sve u parama (znam da u ovim igrama najvecu prednost imaju oni sto trose ali ima i onih igara u kojim mozes i bez ulaganja biti u rangu s njima...).... a nije bas potrebno ali bi extra dobro bilo kada bi igra imala i android verziju da se moze uci i preko mob kada nisam kuci :)
Hvala unaprijed
P.S. ne volim travian (samo zbog bas pretjeranog reklamiranja je nikad necu ni probati) ikariam i slicne, glupo mi je sto su sve na istu temu sve neka drevna plemena gradovi, univerzum, da mi je nesto slicno kao sto je bio pimps ...