Paintball manager

poruka: 3
|
čitano: 1.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Paintball manager

U moru managerskih igri na webu teško je pronaći stvarno dobru igru!

Zato bih vas pozvao da dođete probati Paintball manager (www.paintballmanager.com).

Po čemu je ova igra drugačija od ostalih?

Osim što je besplatna, možete uređivati dresove, određivati postave i treninge možete gledati 3D utakmice u kojima vidite svakog igrača kako se kreće po terenu, kako puca, što pogađa i kako biva pogođen.

Da bi stvar bila bolja, možete zadati i taktike tako da ćete za svakog igrača postaviti zadatke i točke koje treba proći i time postići da vaša ekipa igra kao ekipa. Naravno kad upotrebljavate taktiku možete vidjeti gdje ju možete poboljšati pa sljedeću tekmu odigrati s novom (boljom) taktikom.

Pozivam vas da dođete probati!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paintball manager

Možda i je dobro izvedeno... ali... Paintball menager?

Neznam, nikako mi ne zvuči uzbudljivo, opet bi trebao probat prije nego što kažem.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Paintball manager

:) nadam se da ćeš naći vremena za probu.

Ali zašto paintball ne bi bio uzbudljiv? Možda nije poznat i reklamiran kod nas kao neki drugi sportovi, ali zašto ne probati.

U igri se radi o speedballu, varijanti painballa koju ljudi manje igraju od woodsballa.

Znači postoji teren koji se sastoji od prepreka i zaklona koji je simetričan. Svaka ekipa ima 5 igrača i cilj igre je eliminirati protivničku ekipu ili ovjesiti zastavu u protivničku bazu.

U svijetu postoje stvarne profesionalne lige.

Paintball manager igraču omogućava razvoj pojedinog pojedinca u ekipi, razvoj mladih igrača poteklih iz vlastite ekipe, pripremu taktika i pregled njihove provedbe. U usporedbi s managerima koje sam igrao, a koji su uglavnom bili nogometni ili hokej nisam naišao na ovakve mogućnosti. 3D pregled utakmice nudi čak i pogled iz prvog lica... :).

Ekipe se natječu u ligama, ali postoje i kupovi u kojima nastupaju ekipe iz različitih liga. Postoji i kup prvaka na tjednoj razini. Na kraju tu su i reprezentacije... :)

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice