Esim Suna

poruka: 1
|
čitano: 1.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
eSim Suna

Pozdrav, započeo je novi eSim svijet - Suna (igrica je bazirana u Africi)

Igrica je simulator stvarnog života, možete biti POLITIČAR, VOJNIK, EKONOM ili DVOKLIKER

Sad da pojasnim svaki pojam.

Političar - možete se boriti za predsjednika stranke, kongres ili čak i predsjednika države

Možete ljudima omogućiti siguran život (uloga predsjednika) ili možete krast sve živo i neživo i tako postati jedan od naših političara.

Vojnik - pravite štete drugim državama ili svojim neprijateljima (državnim protivnicima) i trošite oružje i vaš health

Ekonom - zarađujete golde putem mozganja gdje je isplativo uložiti, gdje kupiti, gdje prodati itd.

Dvokliker - ovih je najviše, jednom dnevno se ulogirate na igricu i odradite trening i posao (ovakvi ako netko hoće igrat, javite mi se, dat ću vam posao za dosta dobre novce, a pritom ćete doprinjet državi)

Ja osobno igram za Ivory Coast te sam pomoćnik u predsjedništvu, te vas pozivam da i vi dođete tamo, isplati se. Vratili smo upravo dvije regije koje su bile pod vlasti Sierra Leone, te imamo definitivno najjače plaće na tržištu.

Kada se budete registrirali, regajte se preko "referala" Ivan1909, to je moj nick i dobit ćete 2 golda kada dosegnete level 7.

Link do igrice - suna.e-sim.org

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice