Ne bih novine,ja bih šverc i mjenjanje novca.Ovo drugo znam,bi mi mogao objasnit šverc malo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bih novine,ja bih šverc i mjenjanje novca.Ovo drugo znam,bi mi mogao objasnit šverc malo.
a ne znam, jer se ne bavim time...
@ Jurluk
Hvala na pomoći, evo potpuno sam se oporavio i sada tek počinje prava igra. :D
Jurluk je sigurno ovo sa mjenjanjem novaca,ja bih uložio jedno 45 golda.
Jurluk je sigurno ovo sa mjenjanjem novaca,ja bih uložio jedno 45 golda.
hehe. pa vidiš da se može... ja nisam kriv ako šta zezneš
za one koji ne znaju, pričamo o ovome. to su moje novine. pliz sub
Tvoje novine sam pročitao još prije par dana,ti si zaslužan za tu moju ideju,samo me strah da me nebi netko pokrao ili neki bug,jer ipak je 45 golda puno.
@ Jurluk
Hvala na pomoći, evo potpuno sam se oporavio i sada tek počinje prava igra. :D
nema na čemu. vidim da se sad dobro držiš. a vidim i da si samo 4 puta išao u bitku, a već si level 7. bitka uvelike pomaže. jer svaki fajt daje 2 xp boda, i nakon fajtova kad dođeš blizu 50 wellnessa odeš u bolnicu i dobiješ 50 wellnessa. evo tutorijal kako pravilno ratovati. a da ti bude još zanimljivije preporučam da se prijaviš u paklene guštere.
Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da je prilog za emisiju e-Hrvatska snimljen ovaj tjedan i da će se emitirati ove srijede (25.11) u 17.05 na HRT 2, a repriza će biti u 00.10 na HRT 1.
ps. ispričavam se zbog duplog posta...
@jurluk Kako to da nisi politički angažiran???
@jurluk Kako to da nisi politički angažiran???
zato što sam u zdrugu. znaš šta je to, jel? onda kako često idemo po svijetu i branimo saveznike, nema logike da ulazim u politiku jer malo malo odlazim iz domovine. a ako odlazim iz domovine moram napustiti stranku u kojoj sam, moram dat otkaz itd... posao uvijek dobijem natrag, jer imam svoje mjesto u firmi koja je "naša" tj. od zdruga. proizvodi se oružje koje onda i sami koristimo u bitkama
prima zdrug konstruktore?
hmm... ne znam. pitaj traktor toma
Do sada je primao bez problema.. Ako si general i imas strenght veci od 10 (mislim da su to uvjeti ) primit ce te bez problema...
ljudi danas popodne u 5 sati je bila emisija e-Hrvatska u kojoj je i erepublik našao svojih nekoliko minuta. repriza će biti u 5 min poslije ponoći na prvom programu hrt-a... svakako pogledati, ako već niste...
Jbg u pet sam bio u skolu, a ponoc mi je malo pre kasno.
Jbg u pet sam bio u skolu, a ponoc mi je malo pre kasno.
ma sram te bilo. za erep se i gine...
e me može netko dodat za frenda i pomoći mi oko razvoja ima mi je Ac555,hvala
imam 9,77kn
imam 9,77kn
ok, onda ništa. sad sam te nagifto do 40 wellnessa. taman za bitku. vidim da si level 5 a još nijednom nisi išao u bitku. zato pročitaj ovaj tutorijal. trenutno je u tijeku trening rat, pa se možeš tu boriti
hmm... ne znam. pitaj traktor toma
sad sam u 4.GB, zapovjednik mi je bio konstruktor i onda je prije par tjedana dobio zapovijed da radi u manu od skila 0 pa se ne bih htio zeznuti.
Sauron,kakva je plaća u 4 gardijskoj brigada,imam land skill 5,4.
sutra ujutro nas opet napadaju mađari i srbi, ne znam za slovence... bit će gadno...
Svaki dan work, train fight i gg.
Btw kad naguram na work skill 7 javim se pa poklonim acc. To bude za nekih mjesec dana.
Budi aktivan na chatu, svedno se vecina stvari tamo događa...
lijepo su nam skinuli zidove :/
lijepo su nam skinuli zidove :/
Tek je počelo, bude još svega :)
Ali da, bit će veoma gusto...
Newman-pretpostavljam da igraš solo pa mi je razumljivo da ti je dosadno...
Ekipa je na chatu, forumu, nađi si nekoliko beba pa ih nauči kako igrati itd... Sam si nađi zanimaciju ;)
Ne da sirim paniku, ali mislim da ce Slavonija past ovaj put.
Ne da sirim paniku, ali mislim da ce Slavonija past ovaj put.
mislim da neće slavonija, nego nw. jer mi u zdrugu samo dobili zapovijed da se borimo u slavoniji iako je zid u nw već 570K u minusu. ode nam nw