Biti ce zanimljivo ovih dana napadaju nas srbi, mađari i slovenci. Napokon se nesto pocelo događati
Hm, nek samo slovenci napadnu :D
Ima ih 998 UKUPNO, koliko ih je onda tek aktivnih :D
Biti ce zanimljivo ovih dana napadaju nas srbi, mađari i slovenci. Napokon se nesto pocelo događati
Malo je janeza, al barem ce bit zanimljivo :-)
..slovenci proglasili rat, pripremite se, bit ce veselo ovih dana :)
...zamisli da se citav peace prebaci u sloveniu, slovenija napadne istru madari NW i srbi slavoniu. Zamisli shebane situacie :p
moramo se bojati srbije s obzirom na uspjehe koje su ostvarili. LOL
bit će ovo zbilja teški dani za nas...
Ako netko zeli kupiti gold neka mi se javi na PP.
S puno strana sam dobio informacije, da su nasi vladajuci htjeli napravit TO Slovenije pod izlikom baby boom-a, i naravno
da je to vladajuce u Sloveniji razljutilo i sad su se prikljucili PEACE-u.
Uglavnom vjerujte mi da nasi vladajuci rade dosta sranja, i to sve zbog ratnog profiterstva, a pod izlikom domoljublja.
Teski su dani za eHrvatsku napali nas slovenici mađari i srbi i mnogobrojni saveznici su napadnuti trenutno sa slovencima najgore stojimo jer se hrvatske oruzane snage tu uopce nisu tukle , sada POZIVAM SVE LJUDE SA DOBROM VOLJOM DA SE REGISTRIRAJU NA ovom linku http://www.erepublik.com/en/referrer/Mislav93
POMOZITE eHRVATSKOJ!!!!!
Ma fučkaš Slovence i Liku, to jedan tenk brzo vrati pod svoje...
Kriza je u Slavoniji i NW, tamo su najžešći udari...
Dobra stvar je da nam se saveznici pridružuju i pružaju otpor bandi...
Imamo mi bandu i u nasim redovima, na visokim pozicijama
Imamo mi bandu i u nasim redovima, na visokim pozicijama
Hmmm, ovo se može protumačit na više načina, pa te molim da malo preciziraš te detaljnije objasniš :)
Bit će vatreno...
Hmmm, ovo se može protumačit na više načina, pa te molim da malo preciziraš te detaljnije objasniš :)
Bit će vatreno...
Radi se o tome da se nikome ne moze vjerovat do kraja, pa tako i da su svi u PEACE-u losi, a nasi su super.
Za puno sranja kaj na se desava smo si sami krivi.
Radi se o tome da se nikome ne moze vjerovat do kraja, pa tako i da su svi u PEACE-u losi, a nasi su super.
To ne bi znao, a iskreno, niti me ne zanima...
Dosta mi je politike i u RL, a pogotovo u erepubliku gdje se glas kupuje za 5 kruhova -.-
Ja sam samo vojnik koji izvršava zadaće i to mi je dosta...
To ne bi znao, a iskreno, niti me ne zanima...
Dosta mi je politike i u RL, a pogotovo u erepubliku gdje se glas kupuje za 5 kruhova -.-
Ja sam samo vojnik koji izvršava zadaće i to mi je dosta...
Slazem se s tobom, jer politika u ER je ista skoro kao u RL (bljak).
Ako zelis biti vojnik i imat super ekipu, pridruzi nam se u MP (Vojna Policija) :-)
Slavonia has been secured by Croatia
Northwest Croatia has been secured by Croatia
Lika and Gorski Kotar has been secured by Croatia
EPIC WIN!
PEACE EPIC FAIL!
HAIL EDEN!
HAIL FORTIS!
HAIL CROATIA!
HAIL ALLIES!
Slavonia has been secured by Croatia
Northwest Croatia has been secured by Croatia
Lika and Gorski Kotar has been secured by Croatia
EPIC WIN!
PEACE EPIC FAIL!
HAIL EDEN!
HAIL FORTIS!
HAIL CROATIA!
HAIL ALLIES!
da svaka cast svima, btw ja sam u gusterima, koi je tvoj nick u erpu?
Fakat smo ovo dobro odigrali :-)
da svaka cast svima, btw ja sam u gusterima, koi je tvoj nick u erpu?
ja sam u zdrugu. Neil Armstrong
evo ovom prilikom sam i otvorio novine. pls sub
odradeno 20fightova s moje strane ..odlicna borba CESTITAM SVIMA NA VELIKOJ POBJEDI!!!
zkj mi nekog ne napadnemo?
Ja odradio 5 fajtova (ukupno 1250 damage) u Slavoniji, al da je bilo potrebno bio bi kamikaza :-))).
Cestike svima :-)
moji fajtovi:
u slavoniji: 5 x q5 wep = 1131 dmg
u northwest: 5 x q5 (sa 5 wel packova), 5 x q4, 2 x goloruk = 2393 dmg
..ako napadnemo np. srbiju aktivirali bi sve mpp(saveznike), te kad bi doslo do sljed. napada Srbije na Slavoniju nebi se branili samo od Srbije nego od dodatnih 15 drzava peace
Stoga "NAPAD" je losa ideja
..ako napadnemo np. srbiju aktivirali bi sve mpp(saveznike), te kad bi doslo do sljed. napada Srbije na Slavoniju nebi se branili samo od Srbije nego od dodatnih 15 drzava peace
Stoga "NAPAD" je losa ideja
Ovo im je bio zadnji, ocajni pokusaj i mislim da ce na kraju uspjeti!
Njima je namjera bila da mi sad napadnemo njih nazad i aktiviramo njihove MPP-e!
Mislim da necemo njih napasti nego Sloveniju, pa cemo onda imati posla sa Indonezijom, Madarskom.... svi odjednom!
Koliko sam ja citao, mislim da ce uskoro 'snage' otici do Finske, jer je pogubila neke teritorije dok se HR odbranila...
Doduse, novi sam u tome, ali malo prosvrljao po forumu.
Jedino sto mi se ne svidja je to da je lako popiti ban kao multiban, ako dvoje igraju s iste IP adrese.
Ukoliko se dobije, vidio sam da se ljudi zale da nitko ne reagira na to sto se dogodilo, a i da ne postoje neka striktna pravila oko toga.
Sve je nekako fleksibilno, a kada se tema zahukta, moderatori je lockaju. Situacija, koju nisam sretao, a pogotovo, ako se zaradjuje na toj igri.
Njima je namjera bila da mi sad napadnemo njih nazad i aktiviramo njihove MPP-e!
Mislim da necemo njih napasti nego Sloveniju, pa cemo onda imati posla sa Indonezijom, Madarskom.... svi odjednom!
sad sam baš pročitao 2 članka. i mislim da bi se to moglo i ostvariti
Gospodo iz eSlovenije napadom na eHrvatsku otvorili ste vrata pakla, eHrvatska ovo zabijanje noza u leda nece zaboraviti i mogu vam obecati da cemo vas zbrisati s mape eR expresnom brzinom. Planovi su u Ministarstvu vec napravljeni.Gospodo sijali ste vjetar poznjet cete oluju.
Što se tiče novog neprijatelja kojeg smo dobili, eSlovenije. Morat čemo obavit ozbiljan razgovor s njima. Nimalo ugodan. Da ih sutra napadnemo i izbrišemo sa mape, to bi im bila nagrada. A ne. Kazna če biti strašna. Prvo čemo im uzeti toliko tolara i golda, zatim čemo ih izbrisati sa mape.
Zbog ovoga što su napravili mogu slobodno tražit novu domovinu. Svoje imati više neće. Godinu dana smo živili u poštivanju jednih drugih, uvijek smo imali koraktan odnos, iako su u suprotno savezu i mogli smo ih napasti, nismo, bili smo fer jedni prema drugima, s potpisanim NAP-ovima.
Gospodo iz eSlovenije napadom na eHrvatsku otvorili ste vrata pakla, eHrvatska ovo zabijanje noza u leda nece zaboraviti i mogu vam obecati da cemo vas zbrisati s mape eR expresnom brzinom. Planovi su u Ministarstvu vec napravljeni.Gospodo sijali ste vjetar poznjet cete oluju.
Nadam se da necemo s njima napravit isto sranje kao i s eSrbijom, jer pogledajte njihov trenutni rang.
Kad je Borkan s ekipom napravio TO eSrbije, oni su bili malo jaci nek sad eSlovenija, a sad su jaci nego mi.
Znaci pamet u glavu.
ljudi dajte mi pomozite dobit tih 5 golda i tu glupu medalju i regajte se preko ovog linka http://www.erepublik.com/en/referrer/mingo19