Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 636.420
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Erepublik

Radi li vam karta?

Mene nešto zeza... Neodlučan

BOG I HRVATI /// Pi*ka ti k'o zvučnik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 21:55 (ivan123).
16 godina
neaktivan
Erepublik

Imam acc 24 lvl za prodati pa ako netko hoce neka mi je javi na PM.

Mes que un club!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

nini nema ti nade ovdje :( ja imam 2 za dat i nitko neće

evo tko mi se javi prvi dobije jedan account gratis ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze meni jedan, javi mi podatke na PM.

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
ima li netko acc za darovat?
16 godina
krle kaže...
ima li netko acc za darovat?

imam ja, javi se na pp

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
protjeran

Nedam NW...

3 šuta, nisam više imao WEP-a...

Ako netko ima WEP firmu ili Food ili House firmu,

pomozite mi jer sam siromašni ZDRUG-ovac...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Erepublik

Ima tko acc za darovati? Leveli 23 i vise dolaze u obzir, hvala.

Mes que un club!

0 0 hvala 0
14 godina
Erepublik

I ja sam se zainteresirao i reggo sam se jučer i jel mi neko može reć dokad ću moć samo stisnit da radim i da treniram nick mi je Andromeda98

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 17:01 (Maky007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nista nisu mijenjali onda mislim da je do 5 levela, ili je bio 6 level? Sramim se

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan
Igra je u totalnom rasulu... pojednostavljuju je da privuku one s kreditnim karticama...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
protjeran

zanimljiva prva dvosatna bitka!

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/1595

1 min prije kraja 50:50.

ja fajtam -> 51:49 za rumunje! :P

I na koji način je onda Mađarska dobila bitku?

Varaju admini, VARAJU!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Erepublik

kako mogu promijenit di da radim neznam dat otkaz može mi neko objasnit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Erepublik

Uspio sam promijenit posao.Sad sam level 9 i jel mi neko sad može reć šta da radim dalje ili još uvijek moram samo stiskat work i train

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jesi li probao sudjelovati u bitci? Posalji mi friend request ingame, isti mi je nick.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina

ma bio sam u bitci ja mu oduzmem svu snagu a on ju ponovo nadopuni i tako pet puta i nakraju sam ja osto bez snage i izgubio

14 godina
Erepublik

kako da ti pošaljem friend reqest

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad otvoris neciji profil gore desno ces naci tipku "add as friend", ako se pitas kako da nades moj profil, e za to imas onaj search gore desno.

14 godina
Erepublik

pa zašto si španjolac

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Erepublik

poslo sam ti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Erepublik

i kako mogu napunit snagu osim s kruhom jer on napuni samo 2 healtha a treba mi više

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maky007 kaže...

i kako mogu napunit snagu osim s kruhom jer on napuni samo 2 healtha a treba mi više

Kupuj bolji kruh Smijeh

Ogranicenje je 300 zdravlja/dnevno s kruhom.

Ali mozes i kucom (moras ju kupiti, sto je veca kvaliteta kuce vise zdravlja dnevno dobivas), i mozes kupiti wellness pack za 0.5 golda, mislim da i dalje jedan wellness pack napuni 20 zdravlja, ako nisu smanjivali...

14 godina
Erepublik

kako da nabavim gold i jel dobra plaća 15 50 kuna za 9 level

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maky007 kaže...

Gold dobivas medaljama, medalju koju ces najlakse dobiti je hard worker, nju dobivas za 30 dana neprekidnog rada (znaci svaki dan moras raditi, ne smijes preskakati). Kada dobijes medalju dobit ces kartu s blagom iz koje ovisno o sreci mozes dobiti vise ili manje golda, uzmi da ti je 4-5 golda neki prosjek. Nadalje gold mozes i kupovati RL novcima, te erepublik novcima na monetary marketu. Ako se prijatelji registriraju preko tvog refferal linka, dobivat ces 10 posto golda od svake njihove medalje (njima se nista ne oduzima).

Level tvog citizena kod zaposlenja nije bitan, jedino sto je vazno je level tvog radnog skilla i prema tome se gledaju place (uz uvijet da ti je zdravlje uvijek barem iznad 80 radi vece produktivnosti). Svaka 3 dana si pogledaj na job market da vidis ima li bolje placenih poslova. Tvoj je radni skill level 4 i uzevsi u obzir tvoje zdravlje sretan si sto nisi dobio otkaz. Pojedi onu hranu, nisam ti ju donirao da ju gledas...

15 godina
Don Kihoty kaže...

zanimljiva prva dvosatna bitka!

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/1595

1 min prije kraja 50:50.

ja fajtam -> 51:49 za rumunje! :P

I na koji način je onda Mađarska dobila bitku?

Varaju admini, VARAJU!

Isto se desilo sa banatom

http://singlenesia.com/eris/w
14 godina
rustweaver kaže...
Maky007 kaže...

Gold dobivas medaljama, medalju koju ces najlakse dobiti je hard worker, nju dobivas za 30 dana neprekidnog rada (znaci svaki dan moras raditi, ne smijes preskakati). Kada dobijes medalju dobit ces kartu s blagom iz koje ovisno o sreci mozes dobiti vise ili manje golda, uzmi da ti je 4-5 golda neki prosjek. Nadalje gold mozes i kupovati RL novcima, te erepublik novcima na monetary marketu. Ako se prijatelji registriraju preko tvog refferal linka, dobivat ces 10 posto golda od svake njihove medalje (njima se nista ne oduzima).

Level tvog citizena kod zaposlenja nije bitan, jedino sto je vazno je level tvog radnog skilla i prema tome se gledaju place (uz uvijet da ti je zdravlje uvijek barem iznad 80 radi vece produktivnosti). Svaka 3 dana si pogledaj na job market da vidis ima li bolje placenih poslova. Tvoj je radni skill level 4 i uzevsi u obzir tvoje zdravlje sretan si sto nisi dobio otkaz. Pojedi onu hranu, nisam ti ju donirao da ju gledas...

ma pojeo sam hranu i otišo u bitku i pomogo sam našima dobio sa 15-oricu

15 godina
neaktivan

I sad opet imas 20 zdravlja? Trebao bi stalno odrzavati oko 90 zdravlja... -.-

Ja mislio ti gladujes pa ti poslao klopu, a ono ti otisao u rat ccc...

16 godina
neaktivan
Erepublik
prodam ti ja golde; za rl pare naravno...
Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
14 godina
Erepublik

sad nemogu na rad nemam dovoljno para da kupim hranu a ikako da održavam na 90 zdravlje pa ne mogu tolko hrane nakupovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maky007 kaže...

sad nemogu na rad nemam dovoljno para da kupim hranu a ikako da održavam na 90 zdravlje pa ne mogu tolko hrane nakupovat

Ja sam ti dao hranu a ti si potrosio na ratovanje. Ratujes o svom trosku, a ako tvoj budzet to ne moze izdrzati onda nemoj ni ratovati, nigdje ne pise da moras ratovati. Kad ti je zdravlje na 90 onda radom u recimo q3 firmi gubis 3 zdravlja te jos 1 zdravlje od treniranja, znaci padnes na 86, pa kupis q4 hranu i pojedes i eto te opet na 90.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice