account doniran.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemojte odustajati, nece biti zanimljivo
Na moru sam pa nisam bio aktivan.Recite mi da li je hrvatska pala,tj ko je uzeo Slavoniju ?
I postoji li uopste u igri ? Mislim dosadno ce biti bez susjeda Vjerovatno i ja kad se vratim prestajem sa igrom..
Na moru sam pa nisam bio aktivan.Recite mi da li je hrvatska pala,tj ko je uzeo Slavoniju ?
I postoji li uopste u igri ? Mislim dosadno ce biti bez susjeda Vjerovatno i ja kad se vratim prestajem sa igrom..
Ne postoji više eHrvatska, podijelili su si je Slovenci, Mađari i Srbi
Šteta, baš sam mislio ponovno počet. Igrao sam prije pola godine dobra 3 mjeseca, ali ne sviđa mi se sistem igre pa sam odustao. Igrao sam više iz navike nego iz zadovoljstva.
Želi li netko moj acc?
Ime bumbalo .
Državljanstvo hrvatsko.
23. sam level.
Radni skill technician 8.
750 sam bio u Hrvatskoj.
794 sam u Srbiji.
Vojni skill Rifle ranger (8).
Član 6. gardijske brigade vukovi.
Imam acc na chatzilli preko koje se može na kanal 6. gardijske brigade po zapovijedi.
Imam kuću koja daje 6.6 zdravlja i 6.6 sreće po danu (u v1 q5).
5 pušaka srednje kvalitete (u v1 q3).
I nešto sitno najlošijeg mogućeg kruha.
Neda mi se igrat zbog novog modula i ratovanja.
Pošaljite pm na eRepubliku ako već imate acc ili odgovorite na ovu poruku pa ćemo se dogovoriti.
ako netko misli odustat od igre, nek se javi meni
Acc je dan nekom iz vojske
Oho kaj jos neko igra eR?
heh, evo i ja odustajem, prodao bi svoj acc ako tko zeli kupit lv23, harvester guru9, artillery Nemesis, ima golda, i org s q1 firmom
ako je tko zainteresiran neka mi pošalje poruku pa ću poslat detaljnije opis, ovaj v2 mi se stvarno nije dopao
heh, evo i ja odustajem, prodao bi svoj acc ako tko zeli kupit lv23, harvester guru9, artillery Nemesis, ima golda, i org s q1 firmom
ako je tko zainteresiran neka mi pošalje poruku pa ću poslat detaljnije opis, ovaj v2 mi se stvarno nije dopao
to si mogao do prije 3 mjeseca prodati...
ali sada... sada tesko... gotovo nemoguce...
sve mi se nekako čini da ću i ja odustat...
sve mi se nekako čini da ću i ja odustat...
jednostavno igra je izgubila smisao...
kaj budem sad gledal naslađivanja srba kako su nas dobili na foru, ili možda zlovence... a da negovorim o ekonomiji i ratovanju... jebeš to
samo da velim ako tko želi kupit acc, na njemu je 49.5 golda a ako kupujete goldove onda dodje 55g=25 eura, (acc 23lvl, org s kopanjom vrijednom najmanje 30g), sve skupa prodajem za 100kuna
Zar ja jedini nastavljam igrati?
Zar ja jedini nastavljam igrati?
Ti i HisAirness koji je u SAD i koji ima dovoljno love...
mozda jos par ljudi... ali to je to...
Ja (za)sad nisam odustao!
Ni ja, ovi novi izbori mi pomalo vracaju vjeru u eHR, vidjet cemo je li opravdano.
Lijepo. Nije me bilo, nisam migrirao skillove, a i vidim da je v2 tesko , jel'te, da ne pisem sto...
Kakva je ovo borba ? Jos malo, pa ce trajati dulje od igranja wow-a
Prekomplicirano je to sve sad...

Oke, vratim s s mora i vidim da sam u SD,srbija bacim oko na kartu i skoro me srce strefilo moze neko u kratko prepricat koji k se desil?
Ne zelim odgovor v2, jel to znam i ja...
Oke, vratim s s mora i vidim da sam u SD,srbija bacim oko na kartu i skoro me srce strefilo moze neko u kratko prepricat koji k se desil?
Ah... Pregazli nas, a što je još gore - jako puno je ljudi odustalo, tako da će se teško vratit
evo malo štiva da se upoznaš sa situacijom :)
čitaj ovako kako je složeno
http://www.erepublik.com/en/article/ratno-stanje-u-ehr-1462541/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/brisanje-hrvatske-i-ratna-situacija-u-usa-1464783/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/ratno-stanje-u-hr-i-usa-1466201/1/20
Meni se ovo ne da više igrati, prekomplicirano i ne da mi se tolko razmišljat. Hoće tko donaciju od 18.45 golda, neko pošalje link na profil na PP.
Prodano (tj. donirano)
Meni se ovo ne da više igrati, prekomplicirano i ne da mi se tolko razmišljat. Hoće tko donaciju od 18.45 golda, neko pošalje link na profil na PP.
Pošalji Djuki, Mili Ličanu ili nekom trećem tko je dosan pokazao da je čovjek od povjerenja i da ima volje pomagati drugima. Oni će najbolje znati kako iskoristiti taj novac. A tu je, naravno, i Trolomir Spancov, pa sad...
Erepublika je glupost, gubljenje vremena u razini Tamagucia
Ne razumijem kako netko može gubiti vrijeme na takve gluposti???

da... nažalost us*ali su igru i to totalno, prije mi je bila super. Probat ću eJahan, kažu slično erepu V1, pa da vidimo i to...
da... nažalost us*ali su igru i to totalno, prije mi je bila super. Probat ću eJahan, kažu slično erepu V1, pa da vidimo i to...
Ja sam ga probao, i meni osobno se nije nimalo svidio