Nedavno sam počela igrati Aika online, stvarno strašna igra a i zarazna. prvi problemi su se strvorili kad sam se htjela na kompjuteru logirati u igricu, čim sam došla do kreiranja igrača komp se odlučio restartirati, ko da se njumu cijela ta priča baš i nesviđa. Mozgajući šta mu je sam odlučila očistit ga od silne prašine čak i napajanje rastavit sastavit itd. jer ipak ima malo više od minimalne konfiguracije i morao bi raditi. Ali... ništa. Opet restartiranje.
Ali igrica je toliko zanimljiva da sam morala naći način pa sam eto sestri drpila lap-top. njemu je ta cijela priča očito prevruća jer se zagrije ko lud čim ju igram. Ali bože već sam na 23. nivu dakle moram to nekak igrati. Kako se lak sa stola nebi stopio od vrućine podmetnila sam debelu bilježnicu s jedne strane lap-topa tako da taj zrak ipak tu cirkulira malo.
Ali... lap-top je bio pametniji pa se jednostavno nakon nekoliko dana mrcvarenja samnom odlučio ugasit.
reko ovdje nešt neštima, pa da pitam jel ima još ovdje neko s istim problemom ovisnosti i nemogućnosti igranja... ili pak neko ima pametnu ideju što činiti :)