Aika Online - vruća igra :)

poruka: 16
|
čitano: 5.632
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nedavno sam počela igrati Aika online, stvarno strašna igra a i zarazna. prvi problemi su se strvorili kad sam se htjela na kompjuteru logirati u igricu, čim sam došla do kreiranja igrača komp se odlučio restartirati, ko da se njumu cijela ta priča baš i nesviđa. Mozgajući šta mu je sam odlučila očistit ga od silne prašine čak i napajanje rastavit sastavit itd. jer ipak ima malo više od minimalne konfiguracije i morao bi raditi. Ali... ništa. Opet restartiranje.  

Ali igrica je toliko zanimljiva da sam morala naći način pa sam eto sestri drpila lap-top. njemu je ta cijela priča očito prevruća jer se zagrije ko lud čim ju igram. Ali bože već sam na 23. nivu dakle moram to nekak igrati. Kako se lak sa stola nebi stopio od vrućine podmetnila sam debelu bilježnicu s jedne strane lap-topa tako da taj zrak ipak tu cirkulira malo.

Ali... lap-top je bio pametniji pa se jednostavno nakon nekoliko dana mrcvarenja samnom odlučio ugasit.

reko ovdje nešt neštima, pa da pitam jel ima još ovdje neko s istim problemom ovisnosti i nemogućnosti igranja... ili pak neko ima pametnu ideju što činiti :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

prestani igarati ;)

EDIT. da mi je vidjeti curu kak rastavlja/sastavlja napajenje :P

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 18:24 (luka_cro).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

Još ako je cura sexyNevinašceBelji se

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Aika Online - vruća igra :)

mogu ti reć da i nije neka filozofija :) ... smiješno je bilo kad sam zaboravila kak okrenit ventilator hehehehe... :D

15 godina
neaktivan

i ja bih dao sveee :):)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I da volio bih da na forumu bude vise zenskog spola koji vole racunala i jake konfiguracije a ne svi muskarci!!!:):):):):)

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

he he i ja bi malo  više cura na forumu, ovo graniči već sa nekom podvrstom diskriminacije

nego sad dečki ozbiljno nakon igranja igrice pa bar nakon 15 min mi je temp HD0: 63, Temp1 i 2 oko 93C i Core0 i core 1 oko 90..... kaj sad :(

15 godina
neaktivan
jo.marinaVU kaže...

he he i ja bi malo  više cura na forumu, ovo graniči već sa nekom podvrstom diskriminacije

nego sad dečki ozbiljno nakon igranja igrice pa bar nakon 15 min mi je temp HD0: 63, Temp1 i 2 oko 93C i Core0 i core 1 oko 90..... kaj sad :(

neki laptopi ne vole igrice, nista cudno..

a sto se tice pc-a

najbolja solucija, i najskuplja je da uzmes cooler

jeftinija, al ne mora pomoc, promijeni termalnu pastu

ili sredi protok u kucistu, ili igraj sa otvorenim kucistem i uperi ventilator u centralnu lol 

znas i sama, proc ti se grije previse, i moras smanjit temp..nikakva filozofija..ocisti sve od prasine i pokusaj sredit protok zraka, pa pokusaj igrat, ako ne, igraj sa otvorenom centralnom, a ako i to ne radi, onda stvarno uperi ventilator u komp, a ako ni to ne pomaze, onda il novi cooler, il nema igranja xD

malo kreativnosti Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 2:55 (ismar89).
17 godina

Ovde imaš lepo ilustrovano uputstvo za čišćenje laptopa, pa pokušaj. Što se desktopa koji se restartuje tiče, ako nije prašina, onda mogu da budu bugovi u igri (i, ako druge igre možeš normalno da igraš, onda je verovatno to) ili neka od komponenata pravi probleme (npr napajanje na izdisaju).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

može biti da je client traljavo napravljen pa da previse opterecuje graficku, ili su ti driveri zastarjeli...  To sa driverima je meni jednom bio problem, kad sam skinio nove sve normalno radilo

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmm... inače nisam gamer ali "vruća igra" me eto malo zainteresirala... Mislim da se Marina dobro snalaziš među dečkima ;)

Moguće da imaš samo nesretnu kombinaciju komponenti kao što se može vidjeti ovdje: http://aika-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=34&t=5715

Iako se onda isto ne bi trebalo događati i na laptopu...

Zato ima u tom threadu još savjeta kako napraviti igricu manje zahtjevnom pa možda i to pomogne ako već nisi probala. Svakako se treba potruditi da su grafički driveri up to date da ne bi stvarno bilo do nekog bug-a koji je već ispravljen a ova ga igrica baš aktivira...

domicius
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

A što se tiče laptopa, probaj si nabaviti ovo čudo, mom frendu sam na takav način pomogao pa ću i tebi pokušati.

U što smo se stavili pomoći dami u nevoljiCool

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala vam dečki puno na savijetima, idem odmah probati par od njih....

za ovu ploču s venitlatorom sam čula ali nisam znala da su tako fensy :D i 70kunića stvarno nije puno

ps: ukoliko savijeti neupale i dođe do nekog štekanja u izvedbi budite sigurni da cu vas daviti :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jo.marinaVU kaže...

hvala vam dečki puno na savijetima, idem odmah probati par od njih....

za ovu ploču s venitlatorom sam čula ali nisam znala da su tako fensy :D i 70kunića stvarno nije puno

ps: ukoliko savijeti neupale i dođe do nekog štekanja u izvedbi budite sigurni da cu vas daviti :)

ukoliko savjeti ne upale nemoj nam reci jer ce nam biti neugodno:D

17 godina
neaktivan

Ajmo mi malo o aika-i kad je vec tema sa njenim imenom... hehe

Komp sam ti ja mogao rjesit, samo si me trebala nazvat, Marina Marina... -.-

Meni aika super radi na laptopu, nist pretjerano se ne grije kako zna na nekim igrama i znam mi radit skoro pa 24 sata a da je ne ugasim... Tak da vjerojatno treba ocistit komp malo, mozda promjenit pastu i to bi trebalo biti to... :D

Inace Aika(MMORPG) je porijeklom Korejska igra ako se ne varam, ali je prije 2 i pol mjeseca napravljena i americka verzija... igra je jos u beta verziji ali evo 17.6. vec izlazi prva ekspanzija i pomice se lvl cap...

Igra ima par sitnih greskica(uglavnom tekst u questovima) ali nista sto bi igraca navelo da odustane od nje...

Uglavnom, po meni najveca mana je sto postoje 3 muske i 3 zenske klase i ako zelite recimo biti paladin morate biti zenski lik... ako se mene pita malo jadno... :S

Jedini problem u svemu ovome je taj sto trenutno igru ne moze poceti igrati nitko izvan sjeverne amerike, vjerojatno nisu ocekivali toliki broj ljudi pa su im sada serveri prepunjeni te su ogranicili registracije...

Vjerojatno ce maknuti tu zabranu ali je pitanje kada... :S

Ugl ako se netko registrirao prije zabrane nek mi se slobodno javi, bilo bi super znati par ljudi iz svoje drzave... Ja sam trenutno na max lvl-u(50) tak da mogu i pomoc ako treba...

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako smijem nadodati jos jedna... GRIND GRIND GRIND igrica...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice