Također.. evo instalira se upravo.
Kolko ti piše sad kad ti skida?
Meni 87,2 i već je na 20%, a stavio skidati prije 2 minute.
Također.. evo instalira se upravo.
Kolko ti piše sad kad ti skida?
Meni 87,2 i već je na 20%, a stavio skidati prije 2 minute.
Download mi puca (ne mogu drugacije ovo nazvati) na 400 MB. Pocinje se normalno downloadati i zatim na 400 MB pojavi se cmd prozor na kratko i zavrsi preuzimanje.
A na prvi pogled izgleda kao i svaki uspjesan download
Desava li se ovo nekom?
ja skidam takodzer za frenda da mu dam.Skinuo sam 1.2 gige i ide dalje sve je ok.
Windows 7 SP1 sa MS-ove stranice je skinut [~2GB]
I instaliram SP1 na laptop veličine 44MB~533MB, ne mrda si 31% - pomako se na 35% - pomakao se na 95% :)
Meni preko WU skine 20ak % i onda stane..vrti neko vrijeme pa izbaci "failed to update".. očito je velika navala lol.
meni je već na 94%
Meni stoji na 25 % vec neko vrijeme, 88,4
Edit : 83 % krenulo je
I meni je stajalo dugo na 20%, pa 50% ali je na sreću prošlo dalje sad stoji već par minuta na 94%. Samo se nadam da neče sad izbaciti neki fail.
EDIT: u međuvremenu kad sam pisalo otišlo je na 96%
FAKAT!
Puca download/prekida se/ne znam sto mu je ..javio sam se kod mog ISP-a i oni kazu da nije do njih. Lik je bio fin i provjeravao sve i kaze da je moguce zbog opterecenja...
Upravo gledam u setup od routera i nema gresaka (CRC i tako to), linija nije puknula ISP kaze da i kod njih nema problema....
Uhvatio me marfijev zakon, upravo kada mi je bilo potrebno ovo njesra puca......
Došao je još jedan update malo prije, sad sam bio provjerio jer mi nikako neće instalirat..
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=0435684b-8d12-4028-9cb0-b2903257f1fd&displaylang=en
I meni je isto tako .
Eto i ja sam instalirao i za sad sve štima.
Postao bi sliku ali mi se neda.
Eto i ja sam instalirao i za sad sve štima.
Postao bi sliku ali mi se neda.
Govn* lijeno
Šalim se,znači kuky nisi trebao opet activator instalirati?
Ne. Nisam trebao.
normalni up date windowsa i SP1 se instalira i sve gotovo za 20minut
FAKAT!
Puca download/prekida se/ne znam sto mu je ..javio sam se kod mog ISP-a i oni kazu da nije do njih. Lik je bio fin i provjeravao sve i kaze da je moguce zbog opterecenja...
Upravo gledam u setup od routera i nema gresaka (CRC i tako to), linija nije puknula ISP kaze da i kod njih nema problema....
Uhvatio me marfijev zakon, upravo kada mi je bilo potrebno ovo njesra puca......
Meni se .iso skinul za manje od sat vremena ,bez ikakvih zastajkivanja!
Zato ne vjeruj NIKAD ljudima u svom ISP-u ,jer seu!!
A inače ,kad ga mountaš ,u njemu su sve tri verzije SP-a ,wave 1!
jos uvijek nemam opciju za skinuti sp1 unutar update-a. zasto?
jos uvijek nemam opciju za skinuti sp1 unutar update-a. zasto?
klikni lijevo na Check for updates
stiskam, ali javlja da je up to date...
stiskam, ali javlja da je up to date...
meni je tako uspilo. Kad sam stisnia check for updates, searcha je možda 20-tak sekundi i našao ga
Ne znam, ja sam imao 3 important updata i 1 opcijski u windows updatu današnjem.
Isto sam išao u check for updates.
ja slicno - 2 important i jedan optional i to je sve
tako sam i ja updejto sve za 20 min
ima li mozda veze da li su x86 ili x64
Ovo je sad službeni SP1? Skinut ću ga,ali me čudi da mi WU nije ponudio download.
ne bi trebalo
Ovo je sad službeni SP1? Skinut ću ga,ali me čudi da mi WU nije ponudio download.
provaj stisnit taj check for updates..
a što se tiče da li x64 ili x32, naravno da je bitno skinit onu koja pripada onome što imaš, tj. ako imaš 64bit winse skinit ćeš naravno i 64 sp1.: Ali najbolje ti je kroz windodws update
provaj stisnit taj check for updates..
a što se tiče da li x64 ili x32, naravno da je bitno skinit onu koja pripada onome što imaš, tj. ako imaš 64bit winse skinit ćeš naravno i 64 sp1.: Ali najbolje ti je kroz windodws update
ne, mislio sam da trenutno nudi preko WU samo za 32-bitne...
evo, pojavilo mi se, morao sam istalirati jos neke update-ove koje sam preskocio. instalirao sam sad sve i pojavilo mi se...