Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 146.881
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Procurio Windows 7 SP1 RTM
Da,a jeli to sigurno.
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Procurio Windows 7 SP1 RTM
ne znam. znat ću kad ga instaliram.
May justice be done though the heavens fall
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Gmailovac kaže...

Ajd sad pomagajte,instaliram taj s tog torrenta sp 1 za 32 bitni sistem i otkriju me da imam ilegalan sistem,koji update moram obrisati da bih mogao vratiti sistem da bude legalan kao i prije? Inače radi se o Windows 7 Ultimate x86 ilegalan.Ili ako netko ima nekakav način neka mi na pm pošalje.

Ja znam za KB971033 mislim da ih ima jos u service packu netko je pisao da ima.

Ima samo dva filea koji su odgovorni za rušenje raznih crackova ,jedan je KB971033 ,za drugi ne znam kb šifru ,ali je izašel u studenom.

I sad se ti fileovi ne mogu deinstalirati posebno ,pošto su spakirani u SP! {#}

Samo repair ,system restore ili reimaging pomažu ,i onda ponovno!

Ja sam SP1 instaliral na virtualnu mašinu na krekane windowse i ostali su ''Genuine''!! {#}

Windowsi ,nakon instalacije SP-a Windowsi ,nakon instalacije SP-a

Genuine check Genuine check

Prošlo!! Prošlo!!
Tak da sve ovisi o malo sreće i dobrom Loaderu!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 1:34 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Evo, upravo sada, poslije pet dana mi je sp1 deaktivirao windowse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo instalirao sam ga , ne vidim nikakvu razliku u paljenu ni u winsima , nije skuzilo da nisu genuine - zasad.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
athlon64 kaže...

evo instalirao sam ga , ne vidim nikakvu razliku u paljenu ni u winsima , nije skuzilo da nisu genuine - zasad.

Microsoft svakih 90 dana provjerava valjanost Windowsa 7, a ako detektira da nisu genuine, onda svakih 7 dana dok ne postanu genuine.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan

nemam s tim problema {#}

kad ce bit dostupno na ms stranicama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

podržaval windows z starter edition ovo

omar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pinkfloydomaru2 kaže...

podržaval windows z starter edition ovo

Da!

nadimak888 kaže...

nemam s tim problema {#}

kad ce bit dostupno na ms stranicama?

Najvjerojatnije kad i inače izlaze updatei - drugi utorak u mjesecu ,znači 8. veljače. (Iako ,nemoj me vući za riječ ,to je samo još jedna od teorija sa TechNet foruma!)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 15:40 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
RE: Procurio WIndows 7 SP1 RTM
joze kaže...

ja ću čekat final.. Neželim da iz sustava koji radi postane u sustav koji ne radi

Također. Radi mi savršeno i nisam baš za eksperimente.

May the Force be with you!!
14 godina
neaktivan

Hahha dolazi dan prije mog rođendana  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čekat ćeš final? ovo je RTM, dobro jbt koja je razlika između final i RTM?

jel i nad RTM ima final???????????? lol

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako znas da je RTM? Kako znas da je identican zvanicnoj verziji kad izadje? Zato sto se tako zove?

I cemu zurba? Zakrpe imas i bez toga a nista specijalno novo mimo toga ne donosi.

:)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 9:20 (logic).
17 godina
neaktivan

Meni se u Windowsu 7 x64 nije htio pokazati WEI dok nisam uklonio SP1. {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

čekat ćeš final? ovo je RTM, dobro jbt koja je razlika između final i RTM?

jel i nad RTM ima final???????????? lol

Piše li negdje na MS-ovim stranicama da je izdan? Ne!!! Samo na ruskom blogu ,gdje i stavljena ograda da je to mišljenje pojedinca!

logic kaže...

Kako znas da je RTM? Kako znas da je identican zvanicnoj verziji kad izadje? Zato sto se tako zove?

I cemu zurba? Zakrpe imas i bez toga a nista specijalno novo mimo toga ne donosi.

Svako može dodat RTM i pustit ga u promet!! Malo strpljenja ,pogotovo ako stroj radi bez greške!

Jel greške i komplikacije kod ovog SP-a su veće nego na XP-u ili Visti!! KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 18:24 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

zato ću ja čekati neko dulje vrijeme da si stavim sp1, mislim nema potrebe.A i brine me da će doći do crack faila xD

Dont bug me!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da kao što je netko napisao trebat će instalirati ako hoćeš vuči daljnje update jer će tražiti sp1 a i neke druge stvari će tražiti sp1 poslije da bi se instalirale, a ovako je i zgodnije skinuti može se slipstreamat pa kod nove instalacije se ne moraju skidati ponovno ti updatei,

ja bi već skinuo sa sofpedie ali je zbog velike navale download 30kbs to ne bi skinulo tko zna koliko a i nemam baš puno prometa do kraja mjeseca pa ću čekat prvi da skinem na torente neidem da mi e nasreu prometa na 10gb ne treba mi to a što se tiče RTM ovi moji windowsi su ultimate RTM datum kraj sedmog mjeseca 2009, kad je službeno izašao? u destom mjesecu jel? pa ipak jesu RTM 7600 isto je netko mogao napisati samo RTM :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otkuda znas da nije?

:)
16 godina
neaktivan

pa 7600 je RTM je kako znam ko djeca ste ponekad, kako, kako, dali bi mi i dao updateat da nije RTM :p

set up ima datum 14.7.2009.

winver winver
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 10:46 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I dalje stoji pitanje: kako znaš da netko nije samo dodao RTM. To što je na kraju to bio RTM ne znaći da su u M$-u u vrijeme kada je taj build procurio na net znali da je to RTM. Da su kroz testiranje u ta 2,5 - 3 mjeseca pronašli neki kritični bug, izašao bi novi build i 7600 ne bi bio RTM. Ti samo znaš da je netko, ako je dodao RTM, pogodio.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan

Za one koji još uvijek imaju dilemu da li instalirati RTM ili ne, ja ću reći da je instalacija protekla bez problema, i da je aktivacija prošla ok. Windowsi su se sami aktivirali nakon dva dana, jer sam zaboravio napraviti aktivaciju nakon instalacije. Instalacija je išla na friške Windowse (nije bilo nikakvog updatea) prošlog tjedna, točnije u prošli ponedjeljak. Osim bržeg boota nisam primjetio ništa ekstra.

Windows 7 64 bit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 11:09 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
MrBlc kaže...

I dalje stoji pitanje: kako znaš da netko nije samo dodao RTM. To što je na kraju to bio RTM ne znaći da su u M$-u u vrijeme kada je taj build procurio na net znali da je to RTM. Da su kroz testiranje u ta 2,5 - 3 mjeseca pronašli neki kritični bug, izašao bi novi build i 7600 ne bi bio RTM. Ti samo znaš da je netko, ako je dodao RTM, pogodio.

Meni piše build 7601.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

o bože pa nisi vraćara nema se tu što pogađati konačna verzija je konačna verzija, eto ti čovjek stavio 7601 sp1 verzija piše iznad, ne znam zašto uopće ulazim u ove rasprave preglupo mi je, da znali su u microsoftu da je 7600 RTM jer su oni sami stavili tu oznaku i to je testirano i prije tog 14.7. a propusta je svejedno hrpa zato postoje updatei da to krpaju

16 godina
neaktivan

U međuvremunu ,iscurili su i instalacijski iso-i Windowsa 7 s integriranim SP1   KLIK

i ima ih za skinuti ,ali pošto još uvijek nema nikakve potvrde kad će SP službeno u promet ,nema ni jezičnih paketa za njih (znači ,samo engleski jezik)!

Najnovija (neslužbena) vijest je da će SP izaći početkom ožujka!

Linkovi na Google-u (Windows 7 Ultimate SP1 Integrated leaked)!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 21:45 (kizo2703).
17 godina
kizo2703 kaže...
 Najnovija (neslužbena) vijest je da će SP izaći početkom ožujka!

Više ...

Linkovi na Googlu!! {#}

Na gornjem linku autor teksta spominje Vistu?!

16 godina
neaktivan

Sorry ,krivi link ,kriv sam!! {#}

17 godina
neaktivan

SP1 za Sedmicu će najvjerojatnije biti dostupan pretplatnicima MSDN-a i TechNeta 16.veljače, a svima ostalim 22.veljače.

0 0 hvala 0
15 godina
klimama kaže...

SP1 za Sedmicu će najvjerojatnije biti dostupan pretplatnicima MSDN-a i TechNeta 16.veljače, a svima ostalim 22.veljače.

kako mislis , ja sam ga instalirao ima 20 dana , radi sve ok , nije skuzilo piratske winse al takoder nema nikave razlike da se mene pita.

15 godina
protjeran
šta to znači da ćemo ga dobit putem windows 7 update 22.2.?

ja sam onda nekako krivo shvati članak mislio sam da će to doći prije kraja ožujka.
May justice be done though the heavens fall
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

kako mislis , ja sam ga instalirao ima 20 dana , radi sve ok , nije skuzilo piratske winse al takoder nema nikave razlike da se mene pita.

Instalirao si SP koji je procurio na Internet.

Sad će ga Microsoft i službeno objaviti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice