Windows 7 SP1

poruka: 425
|
čitano: 146.991
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Procurio WIndows 7 SP1 RTM
sirka666 kaže...

Evo također ga instalira sinoć okon jedan, nakon prvog neuspjelog puta.

Nema ništa posebno novo (od vidljivih stvari) jedino se brže pali komp

koliko brže? jer ako nije bitno skraćen boot neću ga ni instalirat, neda mi se rušit windowse. ovako mi zasada radi ok, svi update su mi instalirani osim KB....033 i naravno sp1, boot time mi je bio 40 sec, sad zadnjih nekoliko dana 50. s obzirom na moju konfu i OS zadovoljavajuće.

May justice be done though the heavens fall
16 godina

ma netko je napisao

EDIT   - prvi post, prva rečenica, partneri će dobit 18.1 znači da će tad leakeat i službeni od microsofta

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 15:28 (Mitch).
15 godina
karakteran kaže...

koliko brže? jer ako nije bitno skraćen boot neću ga ni instalirat, neda mi se rušit windowse. ovako mi zasada radi ok, svi update su mi instalirani osim KB....033 i naravno sp1, boot time mi je bio 40 sec, sad zadnjih nekoliko dana 50. s obzirom na moju konfu i OS zadovoljavajuće.

Pa nije puno brže, nekih 10ak sekunda, prije mi se palija 50 sad oko 40 sec. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
16 godina
neaktivan
Procurio Windows 7 SP1 RTM

da mi je znat kakav je boot na ssdu + sp 1

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procurio Windows 7 SP1 RTM
joze kaže...

da mi je znat kakav je boot na ssdu + sp 1

18.703 sec. Toliko mi je bilo i bez SP1.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 16:35 (Razer_Copperhead).
17 godina
neaktivan

Imali netko problema sa instalacijom na friške original windowse 64 bitnu verziju SP-a?

Prošao je više od pola, ali sad stoji i ni makac. Uglavnom, danas napravio clean install, nema nikakvih drugih zakrpi, skinuo sp, i sad ni makac.

Radi se o OEM windowsima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 18:00 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina

ako netko ima TV karticu iz Avermedie neka pripazi, meni ne radi kako treba kartica odnosno software AverTV otkad sam instalirao SP1, rješenje može biti gledanje preko windows media centra

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje

ne može mi instalirat sp na moje windowse...

stalno mi pokazuje kao na slici...

išo sam na link koji daje da skinem "check for system update readiness", skino, instaliro to, restarto i pokreno instalaciju i opet taj eror..

dal zna tko kak i zašto to tako

windowsi su skinuti sa neta, aktivirani sa loaderom, update sam mogao skidat bez problema, jednom sam radio i genuie check i dobar je bio, znači geniue su mi...

sad me zanima dal je netko imao tako grešku i kako to riješiti da probam instalirat

da vidim šta bude jer kako god uskoro rušim pa mi nije problem

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nakon ovog necete moci deinstalirati SP1 ako nesto pode po zlu. Uostalom, tko to instalira SP1 na ne-backupirani sustav ili nije izradio image sistemske particije.

Pa valjda isti onaj koji instalira neobjavljeni Service Pack kojega je skinuo preko torrenta  {#}

16 godina
neaktivan
matija656 kaže...

Ako je neka ''Super Ultimate'' verzija s neta ,vjerojatno su mjenjani original sistemski fileovi (recimo ,patchani za neslužbene teme) ,update proces se prekida.

Zato je poželjno imati original ,untouched verziju Windowsa na dvd-u.

Otvori Command Prompt kao administrator i utipkaj sfc /scannow.

Kad završi scan ,probaj ponovno.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:19 (kizo2703).
17 godina

Instalirao sam SP1 na Win 64bit, imam na njima 50+ programa već instaliranih, instalacija SP-a je možda potrajala relativno duže ali je uredno prošla.

Windowsi su original, instalirani prije prije točno godinu dana na današnji dan ;)

17 godina

Da li je netko probao slipstreamati ovaj SP na Win7?

Btw, Kizo imal' ovaj sa slike neke veze sa tobom? ;)

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
boxer kaže...

Da li je netko probao slipstreamati ovaj SP na Win7?

Btw, Kizo imal' ovaj sa slike neke veze sa tobom? ;)

Da, ovde imaš post

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
matija656 kaže...

Ako je neka ''Super Ultimate'' verzija s neta ,vjerojatno su mjenjani original sistemski fileovi (recimo ,patchani za neslužbene teme) ,update proces se prekida.

Zato je poželjno imati original ,untouched verziju Windowsa na dvd-u.

Otvori Command Prompt kao administrator i utipkaj sfc /scannow.

Kad završi scan ,probaj ponovno.

windowsi su normalni skinuti, znači nije neka verzija da je tweekana il tako nešta, ko original verzija samo šta je skinuto sa neta

sad mi baš skenira pa budem vidio šta bude

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Ne nema sigurno! Ja kad stavim nešto negdje ,potpis je uvijek i svugdje isti - kizo2703! {#}

matija656 kaže...

windowsi su normalni skinuti, znači nije neka verzija da je tweekana il tako nešta, ko original verzija samo šta je skinuto sa neta

sad mi baš skenira pa budem vidio šta bude

Čuj ,dosta je jedan file ,recimo ,shell32.dll da je izmjenjen i gotovo - nema updatea! A to onaj koji stavlja na torrent niti ne napiše!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 20:45 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

Da li se meni cini tako ili je ovaj SP ubrzao rad samih Windowsa?

Kakav je vas utisak? Mozda je ovo samo moje subjektivno opazanje ali nekako mi je rad fluidniji a i programi se brze pokrecu a i sam startup se manjio (kod mene) za dobrih 5 sec. i sada umjesto za 35 botam za 30 sec uz ukljucen Sidebar i 6 gadgeta

Jealousy is a disease, love is a healthy condition. The immature mind often confuses one for the other, or assumes the greater the love, the greater the jealousy. In fact they are almost incompatible.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo skenirao sa cmd i pokazalo da neki fileovi nisu kak treba i da bi se trebalo riješit kod sljedećeg pokretanja, tj restarta...

budem ga kasnije restarto i pokušao ponovno instalaciju pokrenut pa ću vidjet šta bude

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Da li se meni cini tako ili je ovaj SP ubrzao rad samih Windowsa?

Kakav je vas utisak? Mozda je ovo samo moje subjektivno opazanje ali nekako mi je rad fluidniji a i programi se brze pokrecu a i sam startup se manjio (kod mene) za dobrih 5 sec. i sada umjesto za 35 botam za 30 sec uz ukljucen Sidebar i 6 gadgeta

Cini mi se da je ubrzao rad windowsa, programi se nesto brze pokrecu nego prije.

startup kod mene se smanjio za neki 10 sec. {#}

15 godina
neaktivan

evo napravio oba koraka kao šta je ivo (ako nesmijem tako oslovljavati, sorry nisam znao) reko, pogledao log file od KB947821 i piše u njemu da nema grešaka

skenirao preko cmd-a i pokazalo da neki kao fileovi nisu kak treba i da bi se to trebalo riješit kod restarta...

sad sam restarto i išo pokrenut opet instalaciju i opet ne ide, opet mi baca error ko kak sam prije stavio sliku

nemam više ideja kako i što da napravim...

ako ništa drugo budem ga stavio kad srušim windowse...

kako god budem kroz nekoliko dana samo da mi kolokviji prođu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 22:04 (matija656).
14 godina
protjeran

Ajd sad pomagajte,instaliram taj s tog torrenta sp 1 za 32 bitni sistem i otkriju me da imam ilegalan sistem,koji update moram obrisati da bih mogao vratiti sistem da bude legalan kao i prije? Inače radi se o Windows 7 Ultimate x86 ilegalan.Ili ako netko ima nekakav način neka mi na pm pošalje.

nema beda dok ima meda
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja imam problem, instaliram SP1 i sve ok resetuje se jednom onda ide Configuring Windows dodje do 30% ok, opet se rr i ide do 99% i na 100% pise Fauliure i vraca mi sistem na staro.Jel zna neko u cem je fol ?:) Windows 7 je 7600 build.Sve prijasnje upodete imam.

17 godina
neaktivan

Ako imate problema sa instaliranjem SP-a tj. ne pale fore sa sfc /scannow i slično možete napravit i repair na način da ubacite instalacijski dvd sa sedmicom i odaberete opciju upgrade (to je kao da imate Vistu pa radite upgrade na 7-icu).

Na taj način vam ostaju svi programi koje ste ranije instalirali (postoji mogućnost da možda koji ne radi kasnije ali to je minimalna žrtva:)) a oštećeni ili modificirani fajlovi se vraćaju u normalu.

Nakon završenog postupka pokrenete disc cleaner i počistite ostatke od upgradea.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

Ajd sad pomagajte,instaliram taj s tog torrenta sp 1 za 32 bitni sistem i otkriju me da imam ilegalan sistem,koji update moram obrisati da bih mogao vratiti sistem da bude legalan kao i prije? Inače radi se o Windows 7 Ultimate x86 ilegalan.Ili ako netko ima nekakav način neka mi na pm pošalje.

Ja znam za KB971033 mislim da ih ima jos u service packu netko je pisao da ima.

14 godina
protjeran

Vratio sistem u nazad i sve radi,sutra ću na drugom pc-u probati ono što ste mi predložili u PM.

nema beda dok ima meda
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Setajuci netom, naisao sam na ovo

http://www.thewindowsclub.com/whitepaper-windows-7-service-pack-1

ko ne konta engleski (malo ih je) ali ovaj SP1 nesluzbeni se mora uklonit kada dodje sluzbeni SP1 od MS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
to je beta ovaj je RTM
15 godina
ovako imam original win7 i gdje bi mogao skunuti SP1
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
311008 kaže...

Setajuci netom, naisao sam na ovo

http://www.thewindowsclub.com/whitepaper-windows-7-service-pack-1

ko ne konta engleski (malo ih je) ali ovaj SP1 nesluzbeni se mora uklonit kada dodje sluzbeni SP1 od MS.

Jesi pogledao datum kad je članak objavljen i u njemu piše da se treba uklonit SP1 beta prije nego se finalni SP instalira.

tpg kaže...

Jesi slučajno pogledao prvi post?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 1:25 (F1-IVO).
15 godina
protjeran
tpg kaže...

tu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice