Visual Studio 2015

poruka: 37
|
čitano: 9.335
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Visual Studio 2015

Jesi probala instalirat .net 2.0? Imao sam slican problem s drugim DLL-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Visual Studio 2015

Pokusavam da instaliram Microsoft.VisualStudio.ConnectedServices NuGet paket ali imam problema posto navodno ne moze da ga pronadje u folderu,prebacivala sam ga u druge foldere mijenjala path sto puta i dalje isti problem :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Visual Studio 2015

Ok, to izgleda kao vanjski dodatak. Jesi identificirala dio projekta koji referencira taj paket? Tamo mora biti neki path gdje ga on trazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Visual Studio 2015

Kopirala sam .dll skinutog NuGet paketa i prebacila sam ga u devnev.exe,otvorila i onda sam ga "ubila" u task manageru pa sad sve lijepo radi,hvala vam na pomoci ipak :D

17 godina
neaktivan
Visual Studio 2015

Ne zvuci bas kao rjesenje ako ces to radit svaki put.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Visual Studio 2015

Pozdrav svima,

da li znate postoji li portable verzija Visual Studia, tako da ne moram raditi instalaciju istog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Visual Studio 2015

Ne. VS registrira svu silu assemblya i ako samo par faila, VS ti uopće neće raditi. Instalira se "drugačiji" .Net koji ima .pdb za sve klase u svim assemblyima, u Windows folder iskrca hrpu toga vezanog za debugger i još se licencira prema stroju (neispravna licenca - pa makar i za Express/Community verziju - neće raditi).

Ali možda ti posluži Visual Studio Code. Ne instalira se (koristi već postojeći .Net) ali mu fali podosta toga (out of the box samo JS/HTML/CSS), za sve drugo ekstenzije (recimo za C#, ali onda moraš instalirati .Net Core i ode ti ta portabilnost u vjetar).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 21:19 (Sum_of_all_fears).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice