Jesi probala instalirat .net 2.0? Imao sam slican problem s drugim DLL-om.
Pokusavam da instaliram Microsoft.VisualStudio.ConnectedServices NuGet paket ali imam problema posto navodno ne moze da ga pronadje u folderu,prebacivala sam ga u druge foldere mijenjala path sto puta i dalje isti problem :/
Ok, to izgleda kao vanjski dodatak. Jesi identificirala dio projekta koji referencira taj paket? Tamo mora biti neki path gdje ga on trazi.
Kopirala sam .dll skinutog NuGet paketa i prebacila sam ga u devnev.exe,otvorila i onda sam ga "ubila" u task manageru pa sad sve lijepo radi,hvala vam na pomoci ipak :D
Ne zvuci bas kao rjesenje ako ces to radit svaki put.
Pozdrav svima,
da li znate postoji li portable verzija Visual Studia, tako da ne moram raditi instalaciju istog?
Ne. VS registrira svu silu assemblya i ako samo par faila, VS ti uopće neće raditi. Instalira se "drugačiji" .Net koji ima .pdb za sve klase u svim assemblyima, u Windows folder iskrca hrpu toga vezanog za debugger i još se licencira prema stroju (neispravna licenca - pa makar i za Express/Community verziju - neće raditi).
Ali možda ti posluži Visual Studio Code. Ne instalira se (koristi već postojeći .Net) ali mu fali podosta toga (out of the box samo JS/HTML/CSS), za sve drugo ekstenzije (recimo za C#, ali onda moraš instalirati .Net Core i ode ti ta portabilnost u vjetar).