Američka vojska gasi America's Army 2

poruka: 12
|
čitano: 3.505
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što naslov kaže, američka vojska je 18.12.2011. odlučila prekinuti autentikaciju korisnika radi troškova održavanja master servera te se u potpunosti okreće AA3.

Za igrače to znači da više nema honora, personal jacketa ili bilokakvog praćenja statistike. Također, spajanje na servere će se moći vršiti samo preko unosa IP adrese servera u konzolu.

Kao što se već može primjetiti, broj servera je značajno pao, s njime i broj igrača. Američka vojska je ovim potezom zabila zadnji čavao u lijes AA2 koji će nastaviti igrati vjerojatno samo okorjeli fanovi.

Link: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?f=15&t=3141

~~~ North Korea - best Korea ~~~
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:36 (i_rambo_plache).
Moj PC  
3 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Re: Američka vojska gasi America's Army 2

Steta, bolje mi je sjeo od trojke, ali ovo je u potpunosti bilo ocekivano...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
15 godina
protjeran

Po meni najbolji FPS shooter vojne tematike. CSAR i Hospital najbolje mape i gameplay koji je netko za multiplayer mogao osmisliti. Steta sta 3.0 nije uspio, a toliko se od toga naslova ocekivalo. 

Nikad necu zaboraviti LUDI klan i Gnjidu, Stankeca, Ludu, Kikeca, Zagora ..... najbolji igraci AAO u Europi, a i sire. Bilo je to MP nadmetanje kakvo ni COD i BF zajedno ne mogu pruziti.

Brutal Truth \m/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Po meni najbolji FPS shooter vojne tematike. CSAR i Hospital najbolje mape i gameplay koji je netko za multiplayer mogao osmisliti. Steta sta 3.0 nije uspio, a toliko se od toga naslova ocekivalo. 

Nikad necu zaboraviti LUDI klan i Gnjidu, Stankeca, Ludu, Kikeca, Zagora ..... najbolji igraci AAO u Europi, a i sire. Bilo je to MP nadmetanje kakvo ni COD i BF zajedno ne mogu pruziti.

A čuješ, najnovija verzija AA3 je 3.2. Ima još vremena za razvijanje. Meni je AA3 bila ok igra kad sam ju igrao, totalno drugačija od AA2, ali može poslužiti kao zamjena. Jedino mi je žao što sad nemam dovoljno jak komp da pokrenem AA3 (jer sam morao downgradeati grafu).

Nadam se samo da će dodati puno oružja i uvesti forceclass servere. Tada kupujem novu grafu :D

14 godina
neaktivan

ah ....za mene jedan od najboljih MP shootera ikad (kad se sjetim hospitala suza na oko krene{#} .... )... aa3 mi nikako nije sjeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle, nemojte misliti da se AA2 više neće moći igrati, samo više nema podršku za statistiku. Serveri još uvijek postoje, podrška za punkbuster još uvijek postoji, ljudi još uvijek igraju, samo mi se čini da manje i da će trend nastaviti padati.

Ukoliko netko želi igrati, može na sljedeći način:

1. Pronaći IP adresu servera na kojem želite igrati preko nekog od trackera -- npr. Battletracker
  2. Normalno otvoriti igru. Nakon neuspjelog logina, otvoriti konzolu (pritisnuti ~ gumb, onaj na lijevo od 1)
  3. Upisati u konzolu IP adresu servera na kojem želite igrati na sljedeći način "open x.x.x.x" (bez navodnika) gdje x.x.x.x označava IP adresu servera
  4. Uživajte!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 15:11 (i_rambo_plache).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni to dođe ko kad netko veli da je CS najbolji šuter ikad. Da, igrao sam puno sati AA2, ali Hospital i CSAR su spammers heaven i zapravo su sandbox kakav se rijetko viđa. Bilo koja mapa, ali bilo koja u BF3, a i većina mapa u BF2 su bolje od AA2. IMO...

The Chinaman is not the issue here!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hospital i jest krkljanac za spamere. Nisam ga bas cesto igrao. Ali mape kao sto su, bridge crossing, border, urban assault, i pipeline su mi najjace mape koje sam igrao u AA.

Tesko je usporedivati mape iz Battlefielda sa mapama iz AA, jer je BF kudikamo arkadniji od AA, plus prisutnost vozila kompletno mijenja dinamiku. BF mape su dizajnirane za respawn tip igranja, AA mape nisu...

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
neaktivan

Urban assault i bridge su isto za spammere. Border mi je kvalitetna mapa ali je previše orijentiran na snipere, a pipa je jedina tu koja mi ima karakteristike kvalitetne mape. Kompleksna je i možeš doći na puno mjesta sa puno strana.

Sad kad pišem, skužio sam da mi malo i fali AA2, ali fak it - Bf3 je predobar da bih plakao :D

The Chinaman is not the issue here!!!
14 godina

Uf...ovo mi je bila prva online igrica koju sam volio igrati,ali izlaskom AA3,sam prestao.Bio sam u par navrata pokušao ponovno igrati,ali to nije bilo to.

Hospital nisam volio,Pipeline sam igrao mnogo,ali Dusk mi je bio najjači.

Evo,postoji još uvijek moj tracker :)

http://battletracker.com/playerstats/aao/610395/-veki-/

Naravno,ovo mi je bio 3-4 accaunt,igrao sam mnogo više sati,i nisam znao za tracker dosta vremena.

Ako imate i vi stavite link,možda sam nekoga i znao :) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno steta meni osobno najbolji FPS igram je aktivno vec 6godina, ali da je bilo zaocekivat bilo je steta jer igra je bila cisti primjer teamplay-a, a kolko se sjecam davne 2005-06 je bila najigrivija igra na xfire-u.

Osobno najbolja mapa border ;-)

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moj zadnji acc na trackeru :X

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice