Nije poanta u tome kako se karta zove, nego kakve performanse daje. Sto se mene tice, i nVidia moze preuzeti ATI, meni to ne smeta (osim sto bi prakticki imali monopol).
Nije poanta u tome kako se karta zove, nego kakve performanse daje. Sto se mene tice, i nVidia moze preuzeti ATI, meni to ne smeta (osim sto bi prakticki imali monopol).
ne moze jer ATI-ja ko firme nema vec godinama
zna se na sta mislim
edit: pazi da te ATi fanovi ne kamenuju. :)
Sto se mene tice, i nVidia moze preuzeti ATI, meni to ne smeta (osim sto bi prakticki imali monopol).
Uf, onda bi bilo belaja. Cijene bi ošle u nebo bez pravog konkurenta, a na tržište bi dolazili poluproizvodi jer i takvima im nitko ne bi mogao konkurirati.
Vidim da se dosta razumijete u kartice, pa molim odgovor. Koja ATI kartica donosi osjetna poboljšanja na odnosu na ovu koju ja imam tj. Club ati radeon HD 3870 OE, 512Mb, jer ova ima 256 bitnu sabirnicu i COD 6 radi sa extra postavkama.
Vidim da se dosta razumijete u kartice, pa molim odgovor. Koja ATI kartica donosi osjetna poboljšanja na odnosu na ovu koju ja imam tj. Club ati radeon HD 3870 OE, 512Mb, jer ova ima 256 bitnu sabirnicu i COD 6 radi sa extra postavkama.
Hd 4870, Hd 5850 i jače kartice donose više od 40% poboljšanja.
Znači 4870 bio bi dobar izbor s obzirom na cijenu dok ne dođe 6xxx serija ako trenutna zakaže.
E bome ja ću ih uvijek i uvijek u buduće zvati ATI RADEON XXXX, a ne AMD RADEON!
ATI LIVES FOREVER!
šta reći, jadan AMD, treba će se priviknut na ove novosti iz AMD, grafičke su i bile poznate zbog ATI - a, a sada se treba privknuti na ovo
"AMD HD serija modela"
Samo ce logo zmjeniti, proizvod se ne mijenja ;)
daleko od toga da ovo nisam ocekiva, jer
ima vec dosta vrimena otkad je AMD kupia
ATI, samo kako nisu do sad bili prominili
ocekiva sam da i nece...
Jadan ATI.
Digla se veeeeelika prasina po svjetskim forumima i news portalima...buni se veci dio ATI fanova.
http://www.engadget.com/2010/08/30/amd-kills-ati-brand-you-can-look-forward-to-blood-stained-radeo/#disqus_thread
Još samo da intel kupi nVidiu i stavi INTEL GeForce...
Meni će to uvijek biti ATI nek se j..., Advanced micro devices nije ATI :p
i trebaju se ljudi buniti, oni žive od tih ljudi, a ne ljudi od njih, eto i ja se bunim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i trebaju se ljudi buniti, oni žive od tih ljudi, a ne ljudi od njih, eto i ja se bunim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Čuj, isto tako ja ne priznam nVidijin PhysX niti SLI.
PhysX je AGEIA, a SLI je 3Dfx!
Amen.
daj zabrij skidam driver a piše AMD Catalyst j..... AMD, živio Intel proc i ATI grafika
ne znam nikad bio na nVidija
Napokon.
Čuj, isto tako ja ne priznam nVidijin PhysX niti SLI.
PhysX je AGEIA, a SLI je 3Dfx!
Amen.
Kao da se to nas pita. To je sve kapitalizam u kojem mali kupuju velike.
Mi kao krajnji korisnici od toga ne možemo imati nikakve koristi, niti se nas išta pita.
... niti nas je briga, neka promijene ime u sta god hoce uz uvjet da kvaliteta ostaje kvaliteta.
AMD je to perje kupio, pa se ima i pravo kititi svojim perjem. I da nije AMD-a, ubijao bi se ti zbog drivera...

U tome je bit! ...pa nisu AMDovci ludi da ne znaju šta rade, ali za mene ATI OSTAJE ATI.
amd hd 5970... koji užas..Bolje zvuči ati radeon hd 5970.. Zašto kompliciraju stvari.. Ako je uvijek amd bio procesor, a ati grafička nek i ostane tako..
...koji je uz to dobar i konkurentan cijenom.
Ovo im fakat nije trebalo...
Pol ljudi koje poznam znaju za ati i nvidiju. Prvi put cuju za amd graficku...
Ma boli me kifla, ja cu govorit ATi Radeon
amd hd 5970... koji užas..Bolje zvuči ati radeon hd 5970.. Zašto kompliciraju stvari.. Ako je uvijek amd bio procesor, a ati grafička nek i ostane tako..
Zvat će se Amd Radeon, a ne AMD HD
Ovo im fakat nije trebalo...
Pol ljudi koje poznam znaju za ati i nvidiju. Prvi put cuju za amd graficku...
Ma boli me kifla, ja cu govorit ATi Radeon
Ti ljudi vjerojatno kupuju komp u pevecu i sličnim centrima.