jel ovo kaj vrijedi ili ne
je li to hd ili ne
ako i nije hd je li su snimci ok
hvala na mišljenjima
jel ovo kaj vrijedi ili ne
je li to hd ili ne
ako i nije hd je li su snimci ok
hvala na mišljenjima
pa kamera nije ništa posebno, ovisi za koju lovu je možeš dobiti. ne snima u hd-u, ali ima h264 hd codec, dakle snimka je puno bolje kvalitete nego na nekoj mini dv kameri te kategorije. dobra je za snimanje psa kako trči po parku, ili ekipe kako nabija loptu po igralištu ako te to zanima.
mana joj je što nema stabilizaciju za digitalni zum, dakle kada je jako zumirana iz ruke, snimka bude "treskava". na youtube imaš dosta testnih snimaka pa si malo pogledaj, meni se snimke čine prosječne, ništa posebno, a opet ništa loše. govorimo o dnevnom snimnjua, noćno snimanje je nešto sasvim drugo.
pogledaj si malo ove linkove:
http://reviews.cnet.com/digital-camcorders/samsung-smx-f34-red/1805-6500_7-33588544.html
Ja imam ovu kameru,platio 1550kn i sad je jos uvijek 1500kn u ducanu,astara 1god,ima garanciju do 2011 godine 10mj , prodajem ju za 999kn
snima sasvim Ok, i u sumrak i opcenito po danu,uz magic bullet - vegas,snimke izgledaju ok i cak ako ih ubacis u 720p hd u programu kasnije.
javi se ako oces,bolje nego 1550kn u ducanu a ja nisam puno snimao,kupujem profi opremu i ovo mi ne treba vise.
p.s prodajem najbolhu verziju sa 16gb memorije unutra, plus imas do 32gb prostora na memory card dodatno ako oces i trebas,iako neces trebat.