Canon Vixia HF10 se ne spaja preko USB-a

poruka: 4
|
čitano: 2.344
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kamere - HITNO

Pozdrav. Pošto je ovo informatički forum,odlučila sam se javiti vama jer neznam što da radim.

Znači, imam kameru Canon Vixia HF10 i želim snimke i fotografije s nje prebaciti putem usb-a na računalo.

Ali,kad uključim usb ništa se ne događa...kako da prebacim,što da pritisnem,u čemu je problem?

Uputstva su na engleskom, a i ono što sam našla samo pokaziva gdje treba uključiti usb kabel.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko kamere - HITNO
i4s kaže...

Pozdrav. Pošto je ovo informatički forum,odlučila sam se javiti vama jer neznam što da radim.

Znači, imam kameru Canon Vixia HF10 i želim snimke i fotografije s nje prebaciti putem usb-a na računalo.

Ali,kad uključim usb ništa se ne događa...kako da prebacim,što da pritisnem,u čemu je problem?

Uputstva su na engleskom, a i ono što sam našla samo pokaziva gdje treba uključiti usb kabel.

Unaprijed hvala.

Bok !!!

Prvo si trebala ukopćati ugašenu kameru na komp spojenu sa usb i onda upaliti da ti windozi instaliraju drivere za kameru ili si dobila kakav cd s kamerom da ju instaliraš.

Ako ne ide tako pukni karticu iz kamere u čitać kartica i prebaci na komp.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
15 godina
Re: Pomoć oko kamere - HITNO

Dali ste instalirali onaj cd koji ste dobili uz kameru? Koji operativni sustav koristite windows xp ili?

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kamere - HITNO

Pomogli ste mi puno,hvala. Nisam cd instalirala...

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice