Proširenje sistemske particije

poruka: 5
|
čitano: 4.350
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koristim 64 bit-nu Vistu Ultimate i imam problem sa proširenjem particije. Već imam dvije particije napravljene c i d ali mi je c postala premala pa sam je htio proširiti. Pokušao sam u disk managementu, ali ne ide. Uspijem d smanjiti tj. napraviti free space zatim idem na c i desni klik ali mi je naredba extend zamagljena, to se isto događa i u programima partition wizard busines edition i easus partition manager pro edition.

Ethical Hacking Community
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovako, nemam vistu pa ne mogu sa sigurnošću govorit, znači mislim da bi Acronis Disk Director Suite mogao pomoći. E sad ako ti se da pokušat a ako ne možda neko ima bolji prijedlog.

Uglavnom u ADDS-u postoji opcija Increase Free Space i koja je funkcionalna na XP-u. Jednostavno se odabere particija sa koje želiš ukrasti slobodnog prostora a u sljedećem koraku određuješ za koliko ćeš povećati, u ovom slučaju, sistemsku particiju.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pokušat ću pa javim. Ako netko provjereno zna neki program za particioniranje 64 bit-ne viste bio bih zahvalan.

Ethical Hacking Community
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj program nije kompatibilan s win 7....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih preporucio program EAsus Partition Master 4.0 Home Edition. Vidim i da je izasla nova verzija, ali uglavnom, taj program. Provjerio sam i program radi i na XP i na 7. Za 64-bitni OS samo skines 64-bitnu verziju programa, Home Edition je besplatan, a u njemu je sve sto treba. Jednostavan je za koristenje, zacas sredis particije. Moja preporuka.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice