Problemi - file system error on drive...

poruka: 4
|
čitano: 2.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dobar dan, molim pomoć :(

Već dugo vremena mi se komp zna srušit (bez obzira što radio, ekran ili bude crni ili neke čudne boje tipa zelene), čuje se šum iz kučišta i ne reagira, te nakon što ga restartam vrti se disk check;

Potom se počeo gotovo svaki put kada se pali komp vrtiti dskchck; nikad ništa ne nađe, često ne reagira tipkovnica pa ga ne mogu preskočiti.

Onda sam u registriju disablao disk check.

I dalje na raznim programima je zaključak ErrorS ili FILE SYSTEM Error ON DRIVE (tu mi izbacuje i Error na hard disku i na jednom od dva povezana externa diska).

U Hard disk sentinelu i HD Tune ne nađe mi ništa, no nađe mi errore u Tune Up utilitiesu 2009 ( te imam :)

NAkon svega počeo mi je komp slabo vrtit u igrama, tipa Starcaft 2 i LoL, koji su bez beda radili na max grafici sada u minimumu fps pada i do 5-10 fps-a (preko FRAPSA vidim). Isto tako, fraps je počeo javljati neke 'probleme sa direct x 9??'.

Molim vas pomoć, ja se ne kužim toliko a komp trenutno ne radi dobro.

PUNO ZAHVALJUJEM
Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Dobar dan!

Kad neće nitko drugi pa ću ja probati pomoći. Nisam stručnjak i moji savjeti ti mogu a i ne moraju pomoći, sve je u dobroj namjeri:).

Kako si sve fino objasnio kvar je očito na hard disku a i ne mora biti:). Govorim iz vlastitog iskustva.

Neki file ili više njih ti je corrupt-irano i hard ne može obavljati normalno radnju, sporije očitava ako i učita.

Za šum i zelenu sliku nisam osobno upoznat s time tako da neću ništa reći. 

Imao sam sličnih problema s corrupted fileovima kojima ni friška instalacija windowsa ne pomaže, oni ostaju tamo.

Ja sam skinuo program HDD Regenerator, instalirao ga na komp i spržio na cd. Sljedeći put kad sam pokrenuo komp mi je automatski krenuo sa provjerom harda uz mala nariktavanja koja su lagana za razumjeti.

Program mora raditi nekoliko sati dok ne obavi 100% provjeru harda. Osobno sam imao oko 17 greški na hardu koja su ga ometala za normalni rad, program ih je otkrio i uklonio (regenerirao).

Nakon toga nikad problema sa hardom dok nije crkao:). 

Ako imaš neki drugi hard, probaj sa njime. Lp!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problemi - file system error on drive...

nalazi mi ovo na file benchmarku šta bi mogao biti loš nalaz..

odvrtit ću HDD regenerator večeras?

Ima netko sa još nekom idejom?

HD TUNE HD TUNE
Go for the eyes Boo, yaaar!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 11:07 (Bartender).
15 godina

Pokušaj formatirati HDD u drugom računalu pomoću Low Level Format Tool-a http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice