haha , mozda mozes , ali danas radi sutra ne radi
Hard pred samrti ?
- poruka: 43
- |
- čitano: 9.777
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Tješi me da ima i gorih Nego, jel bi škodilo da ja taj disk ostavim u kompu da bude kao secondary samo za downloadse il tak nest ?
Možeš ga koristiti za stvari bez kojih smiješ ostati - dakle privremeni download i privremeno skladište.
To ti je power kabel - meni su se isto dva puta slomili ti konektori na SGT diskovima.
Može je to moj osobni dojam - ali čini mi se kao da SGT koristi ABS plastiku koja je zbog utjecaja
vremena, vlage i ostalog habanja - nekako krhka.
Namjesti si kabel da radi - i ne diraj.
skini sentinel hard disk , 99% ima bad sektore , sto znaci da mozes relocirati bad sektore , ( premjestiti ih, gubis par GB prostora na hardu ) mozda mu produzis jos koji mjesec, godina , mozda i sutra krepa. Najbolja opcija novo ili provjereno polovno
Je li ovo moguće? Sumnjan da sam ga u ovako malom periodu upalija/ugasija 6000 puta?!? Nista mi nije jasno...
Probaj drugu verziju programa jer je to nemoguce :) ja u (oko) 3 godine imam :
Probao sam više verzija, uvijek isto...hard disk nema 5 mjeseci jos, tako da je ovo nemoguće!
Itekako je to moguće ako to nije disk kojeg stalno koristiš već sekundarni - naime on ti se onda svaki put ponovo pokreće kad otvoriš My Computer ili slično.
A možda ti i power konektor ne sjedi dobro.
Itekako je to moguće ako to nije disk kojeg stalno koristiš već sekundarni - naime on ti se onda svaki put ponovo pokreće kad otvoriš My Computer ili slično.
A možda ti i power konektor ne sjedi dobro.
To je glavni HDD na laptopu, tako da jedno i drugo ne stoji. Vjerovatno greška u očitanju, bar se ja nadam...
edit : Sa HDTuneom ista stvar.