DVD ROM neće učitati .

poruka: 10
|
čitano: 6.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DVD ROM neće učitati .

Ovako prije nekoliko dana sam instalirao sam si neke  stvari preko dvda a nakon nekoliko dana stavim bilo koji dvd  u dvd rom  pokazuje da nema ništa.

Odnosno pokazuje samo koliko je pun dvd a na njemu piše da je prazan.l

Zna li netko u čemu je problem ?

Moj forum o 3d programiranju http://threedimensions.forumi.hr/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVD ROM neće učitati .

teško da bilo tko zna u čemu je problem. i meni je tako bilo nedavno. možeš probat očistit laser, instalirati novi firmware ili najbolje kupit drugu pržilicu.

17 godina

Ovako brzinski sto bih ja sebi napravio,deinstalirao bih kanal na kojemu je DVD i restartao Windowse da ga ponovo instaliraju. Traje cijela procedura dvije minute a ne skodi...

17 godina
neaktivan

Inače imam  dvije pržilice i niti jedna ne radi.

Može objašnjenje  kako napraviti ono nešto kanal pa restart ..............

16 godina

a jesu obje u isto vrijeme krepale? ako jesu onda nije do pržilice.

17 godina
protjeran
DVD ROM neće učitati .

Ja imam isti problem i puno toga mi se nece ucitati.Mislim skorz cisti dvd-ovi mi se jedva ucitaju a oni samo malo osteceni nece .Nezz u cemu je problem jel imate rijesenje.

0 0 hvala 0
17 godina

Control Panel,System,Hardware,Device Manager,IDE/ATAPI controllers,nadjes na kojem od Primary ili Secondary ti je przilica i deinstall tog kanala. Da nadjes na kojem ti je kanalu udjes na taj kanal i pod properties/advanced settings treba nesto pisati u trecem redu(pod Current transfer mode). Ako pise Not Applicable taj kanal je prazan,trazi dalje. Ovo sam nabacao na brzinu,ide se gladati utakmica,pitaj ako treba detaljnije.

16 godina
neaktivan

Si probao neki externi priključiti?
Ako radi externi onda je problem hardwerski,ako nije ovo s kanalima kako ti predlažu probaj s driverima...na kraju prije nego
ga otpišeš probaj restore point na par dana prije nego ti se to desilo.U zadnjih par dana na forumima i ovome također

su učestali problemi slične prirode.meni također prije par dana..stavio dvd ili cd u pržilicu i ništa,nije bilo pokretanja ničega!

Stavio externi sve šljaka i već sam se pomirio za kupovinu novog ,ali sam napravio restore dva dana prije i sve proradilo.

Eto,čudne stavri se u par dana dešavaju što se tiče pržilica i zato sumnjam da svima u isto vrjeme odlaze.Može biti

i druge prirode problem osim hardwer.Naravno prvo sve provjeri u device-u i drivere i master/slave ..sve kako ti kažu

i tek onda i restore(ništa ne gubiš s time) ..pa probaj.

Private
17 godina
protjeran
DVD ROM neće učitati .

Probaj flashati firmware uređaju.

Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baš se ne kužim u to .

Bili mi netko mogao preko TeamViewer 4 (znate šta je to ) pomoči.

Kontakt na  kjurene@gmail.com (moj MSN)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice