D-Link ShareCenter DNS-320LW

poruka: 5
|
čitano: 2.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
MOže li se u NAS-u DNS-320LW koristiti samo jedan disk?
Znam da gubi svrhu ali da ne kupujem odmah dva diska
Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

Kratko i jasno, mozes. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
D-Link ShareCenter DNS-320L

Namjeravam kupiti isti taj uređaj. Sada mene zanima pošto trenutno nemam nikakv disk višak doma osim ovog koji mi je u kompu WD Green 2TB kad bi ja njega ubacio u taj D Link i spojio na kućnu Gigabitnu mrežu da li bi ja sa njega mogao pokretat igrice koje su trenutno instalirane na njemu. Znači imam BF4 instaliran na tom disku a ne stane mi na SSD sa svim DLC-ovima, znači da li bi ja mogao i dalje normalno pokretati BF4 MP sa tog WD Green 2TB samo kaj bi bio u tom NAS-u

0 0 hvala 0
14 godina
Re: D-Link ShareCenter DNS-320L
Ivanjino96 kaže...

Namjeravam kupiti isti taj uređaj. Sada mene zanima pošto trenutno nemam nikakv disk višak doma osim ovog koji mi je u kompu WD Green 2TB kad bi ja njega ubacio u taj D Link i spojio na kućnu Gigabitnu mrežu da li bi ja sa njega mogao pokretat igrice koje su trenutno instalirane na njemu. Znači imam BF4 instaliran na tom disku a ne stane mi na SSD sa svim DLC-ovima, znači da li bi ja mogao i dalje normalno pokretati BF4 MP sa tog WD Green 2TB samo kaj bi bio u tom NAS-u

?

14 godina
Re: D-Link ShareCenter DNS-320L
Ivanjino96 kaže...
Ivanjino96 kaže...

?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice