Tomato nove tarife 2023

poruka: 73
|
čitano: 39.130
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Tomato nove tarife 2023

poslao sam im mail prije par dana i danas su me kontaktirali i tak mi rekli.

poslali su mi i na mail i sms da je popust aktiviran.

11 godina

jel možeš reći na koji mail si slao i kaj si točno napisao? hvala unaprijed...

7 godina
Ja sam koristio MINI tarifu (3000 jedinica) sa gratis Duplo Mini (+3000) i Duplo Mini2 (još +3000), za 9,90 eur mjesečno. Preko aplikacije sam aktivirao Taman Malu tarifu za 8,90. Odmah je došao mail i SMS poruka - sad za 1 euro manje mjesečno imam jednak broj jedinica s tim da se višak prenosi pa će se i tu još skupiti :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
60nine kaže...

jel možeš reći na koji mail si slao i kaj si točno napisao? hvala unaprijed...

na mail  info@tomato.com.hr

napisao sam da me zanima da li je na mom broju aktiviran popust pošto nisam dobio nikakvu potvrdu na mail i napisao broj narudžbe i broj telefona.

11 godina

Hvala ti, poslao mail pa ćemo vidjeti...

kao što sam napisao i na stranici prije - ne bi me čudilo da je to već i aktivirano, ali better safe than sorry :)

10 godina
Tomato nove tarife 2023

Nisam pratio tomato i sad vidim da su oni snizili cijene, fakat nevjerojatno  Prijašnja tarifa s 36k jedinica mi je bila 15,69€, a ova nova s 35k jedinica je 11,90€. Svaka čast tomato

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Tomato nove tarife 2023

samo da c/p ovdje što su mi odgovorili sa tomato-a na mail s upitom (što sam i očekivao, sudeći po tome što sam već napisao koji post prije)

"Pozdrav xxxx,

broj 38595xxxxxxxx koristi tarifu Tomato TAMAN MALA od 25.09.2023., a  promocija koju spominješ je stigla u ponudu 02.10.2023. što znači da nije aktivna po tvojem broju."

na što sam ja napisao odgovor

"Bok,

hvala na odgovoru - znam da je taj popust aktivan od datuma koji je iza aktivacije tarife "Taman mala", ali ne znam zašto mi je onda u vašoj aplikaciji uopće davalo opciju da mogu ponovo aktivirati i taj popust - kao što sam rekao, nakon ispune obrasca iz aplikacije - dobio sam mail potvrde sa narudžbom (br. narudžbe xxxxxxxx)

lp."
na što je stigao odgovor:

"Pozdrav xxxx,

na našoj aplikaciji se između ostalog reklamiraju i aktualne promocije. Istu tarifu nije moguće dva puta aktivirati na istom broju, takva narudžba se ne može obraditi.

Lijep pozdrav"

tl/dr

da sam se strpio još 10ak dana za prelazak na Taman mala tarifu, vjerojatno bi ulovio i taj (dodatni popust) kojeg su naknadno objavili - jbg. nisam mogao unaprijed znati da će to još sniziti :)

(osim ako im ta, nova, cijena ne vrijedi za sve koji su na toj tarifi - to ću vidjeti na novom računu)

ps: samo da ih još pohvalim da nisam dugo čekao odgovor na upit poslan preko e-maila kojeg je kolega gore naveo - par sati možda (što mi je ok i prihvatljivo), s tim da je drugi reply stigao još i brže

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.10.2023 11:22 (60nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Evo tomato daje DUPLE jedinice i na bonove. znaci najveca tarifa daje 17000+17000 (34tisuce jedinica) za 113kn. Nije lose
TikTok - bambitoss (Youtube - DAKI92 )
Moj PC  
0 0 hvala 0
21 mjesec
protjeran
mp3david kaže...
Evo tomato daje DUPLE jedinice i na bonove. znaci najveca tarifa daje 17000+17000 (34tisuce jedinica) za 113kn. Nije lose

Zato jer daje i matična firma A1 (12 mjeseci od prijenosa broja: 1. put za prijenos broja i 11 kao neku akciju, što li već, ukupno 12 mjeseci duple gige na bonovima) i konkurencija, ovom slučaju Bonbon, također 12 mjeseci za nove korisnike.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.10.2023 13:13 (NetkoNegdje).
8 godina
Tomato nove tarife 2023

Vidim da je popust na tarife je i dalje aktualan, iako je bilo rečeno da će ista biti samo aktualna do kraja listopada.

Dali tko zna hoće li biti aktivan i idući mjesec (12-ti).

Spuštanje u niži tarifni razred krajem mjeseca pa prelazak na staru tarifu u 12mj bi se onda gledalo kao aktivacije nove tarife sa popustom.

0 0 hvala 0
6 mjeseci
Tomato nove tarife 2023

Gledam tomato tarifu 'taman srednja'.

36.000 jedinica za 12.93 eura.

https://www.tomato.com.hr/pretplata/taman-srednja

Ono što me zanima je kako funkcionira ta shema "Bez ugovorne obveze"?

Koja je onda razlika takve pretplatničke tarife bez ugovorne obveze i tarife na bonove?

Ako netko može malo pojasniti...

0 0 hvala 0
10 godina
SharkZ kaže...

Gledam tomato tarifu 'taman srednja'.

36.000 jedinica za 12.93 eura.

https://www.tomato.com.hr/pretplata/taman-srednja

Ono što me zanima je kako funkcionira ta shema "Bez ugovorne obveze"?

Koja je onda razlika takve pretplatničke tarife bez ugovorne obveze i tarife na bonove?

Ako netko može malo pojasniti...

Bonovi su jeftiniji i imaju manje jedinica

12 godina
Tomato nove tarife 2023

Došla je nova ponuda, gdje za nove korisnike velika tarifa sa 55000 jedinica košta 10,10 eura (pola cijene 12 mjeseci od aktivacije), bez ugovorne obveze na pretplatu. Isto tako je prednost da sve jedinice koje se ne potroše, prenose se u sljedeći mjesec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice