Poz, zanima me da li je moguće instalirati google chrome ili neki internetski preglednik na webos? Naime, htio bih napraviti da na LG tv-u radi RTLplay. Preko webosog internetkog pretraživača ne radi, piše da trebam instalirati noviju verziju ili drugi pretraživač.
Web OS Chrome?
- poruka: 10
- |
- čitano: 4.046
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne možeš. Doduše, preglednik na WebOS-u i jest baziran na Chrome-u.
Webos ima chromium browser, pitanje je samo verzije. Probaj napravit update (settings>advanced>general>about this TV>check for updates.)
To ažurira FW televizora. Mora otići u LG Content Store i tamo ažurirati aplikaciju.
Ne vidim način da se aplikacija ažurira, u LG storeu ne nalazim opciju. Ako netko zna kako ažurirati aplikaciju može detaljno uputstvo. Hvala
To ažurira FW televizora. Mora otići u LG Content Store i tamo ažurirati aplikaciju.
ali kako je browser embeddan updateom webOSa bi trebao dobiti i noviji browser, osim ako je TV stariji pa je LG prekinuo support.
Alfredo nr.2 opcija je i da kontaktiraš RTL i požališ se da ne radi na WebOSu, možda i oni mogu nešto napraviti da poboljšaju kompatibilnost. Navodno se problem s "nekompatibilnošću" uglavnom događa kad je browser krivo prepoznat.
ali kako je browser embeddan updateom webOSa bi trebao dobiti i noviji browser, osim ako je TV stariji pa je LG prekinuo support.
Alfredo nr.2 opcija je i da kontaktiraš RTL i požališ se da ne radi na WebOSu, možda i oni mogu nešto napraviti da poboljšaju kompatibilnost. Navodno se problem s "nekompatibilnošću" uglavnom događa kad je browser krivo prepoznat.
Teško da će RTL učiniti nešto po tom pitanju. Usluga već dosta dugo pokrenuta, a ni podršku za Chromecast nisu sredili.
Hvala svima. Nek ostane kako je. Inače moj tv-e je LG 32LB650V 3D FullHD 500hz. Super je slika, samo mi je žao nisam uzeo Android tv jer ne bi imao ovakvih problema.
o vjeruj mi imao bi još više problema...
meni je Android TV veliko razočaranje...
nit je lagan i intuitivan kao webOS niti je TV s njim računalo...
ni v rit ni mimo...
Mene muči sličan problem. Želim nekako poslati DASH stream na televizor, ali ni jedna aplikacija to ne može napravit s mobitela. Kada otvorim link direktno u pregledniku televizora, DASH stream radi najnormalnije, ali kada šaljem preko Web Video Cast i sličnih aplikacija, ne radi. Tražim način da s mobitela nekako pošaljem URL do stranice na televizor i da se otvori u pregledniku.