Web OS Chrome?

poruka: 10
|
čitano: 4.045
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Web OS Chrome?

Poz, zanima me da li je moguće instalirati google chrome ili neki internetski preglednik na webos? Naime, htio bih napraviti da na LG tv-u radi RTLplay. Preko webosog internetkog pretraživača ne radi, piše da trebam instalirati noviju verziju ili drugi pretraživač.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Web OS Chrome?

Ne možeš. Doduše, preglednik na WebOS-u i jest baziran na Chrome-u.

15 godina
Web OS Chrome?

Webos ima chromium browser, pitanje je samo verzije. Probaj napravit update (settings>advanced>general>about this TV>check for updates.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To ažurira FW televizora. Mora otići u LG Content Store i tamo ažurirati aplikaciju. 

17 godina
Web OS Chrome?

Ne vidim način da se aplikacija ažurira, u LG storeu ne nalazim opciju. Ako netko zna kako ažurirati aplikaciju može detaljno uputstvo. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Marko :D kaže...

To ažurira FW televizora. Mora otići u LG Content Store i tamo ažurirati aplikaciju. 

ali kako je browser embeddan updateom webOSa bi trebao dobiti i noviji browser, osim ako je TV stariji pa je LG prekinuo support.

Alfredo nr.2 opcija je i da kontaktiraš RTL i požališ se da ne radi na WebOSu, možda i oni mogu nešto napraviti da poboljšaju kompatibilnost. Navodno se problem s "nekompatibilnošću" uglavnom događa kad je browser krivo prepoznat.

14 godina
neaktivan
jozef kaže...
Marko :D kaže...

ali kako je browser embeddan updateom webOSa bi trebao dobiti i noviji browser, osim ako je TV stariji pa je LG prekinuo support.

Alfredo nr.2 opcija je i da kontaktiraš RTL i požališ se da ne radi na WebOSu, možda i oni mogu nešto napraviti da poboljšaju kompatibilnost. Navodno se problem s "nekompatibilnošću" uglavnom događa kad je browser krivo prepoznat.

Teško da će RTL učiniti nešto po tom pitanju. Usluga već dosta dugo pokrenuta, a ni podršku za Chromecast nisu sredili.

17 godina
Web OS Chrome?

Hvala svima. Nek ostane kako je. Inače moj tv-e je LG 32LB650V 3D FullHD 500hz. Super je slika, samo mi je žao nisam uzeo Android tv jer ne bi imao ovakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

o vjeruj mi imao bi još više problema...

meni je Android TV veliko razočaranje...

nit je  lagan i intuitivan kao webOS niti je TV s njim računalo...

ni v rit ni mimo...

Ju je je? Je ju je!
14 godina
neaktivan
Web OS Chrome?

Mene muči sličan problem. Želim nekako poslati DASH stream na televizor, ali ni jedna aplikacija to ne može napravit s mobitela. Kada otvorim link direktno u pregledniku televizora, DASH stream radi najnormalnije, ali kada šaljem preko Web Video Cast i sličnih aplikacija, ne radi. Tražim način da s mobitela nekako pošaljem URL do stranice na televizor i da se otvori u pregledniku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2021 11:26 (Marko :D).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice