neznam dali je moguce to,al mislim da nije,pa da provjerim,mozda je moguce :P .Jeli se moze spojiti prijenosni hard disk na led tv isto kao i sto spajam usb pa gledam preko njega filmove? dali bi to funkcioniralo?
Usb i led tv
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.295
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam dali je moguce to,al mislim da nije,pa da provjerim,mozda je moguce :P .Jeli se moze spojiti prijenosni hard disk na led tv isto kao i sto spajam usb pa gledam preko njega filmove? dali bi to funkcioniralo?
Ako ce mu biti dosta struje, da. (zato neki diskovi imaju dva usb konektora. A TV ti vjerojatno ima jedan USB)
samsung ue-32f5000 ovaj tv imam,nov je,2 tjedna ga imam . Ajde bas cu probat veceras ili najkasnije sutra kad dodem do harda,pa javim :)
E, ajde :)
Ja sam probao na svome ali nije išlo treba hard sa vlastitim napajenjam. :)
a kaki su to hard diskovi s vlastitim napajanjem? :)
Googlaj...
jesam i nemogu bas naci neki odgovor :/ molim te ak mos objasnit,pojasni mi ak nije problem..
Ako nece ocita usb hard disk probaj sa usb stickom, nema sanse da nece raditi sa stickom. Isto tako pomoglo bi da znamo koji prijenosi hard disk imas, a ovako cu samo nagadati da ti je kabel s kojim spajas prijenosni sa tv-om previse dugacak, probaj sa kratkim kabelom spojiti sa tv-om, ja sam imao problema sa dugim usb kabelom i tv-om valjda ne bi mogla povuci dovoljno struje, ali moze biti i da se varam.
usb stick sljaka naravno,ali meni treba hard disk zbog prostora kao sto sma naveo,jer skidam bluray filmvoe one preko 15giga itd... a ono frend ima verbatim oanj sto se dobije u tcomu,al kao tog nema kupio bih ja neki drugi tj novi s vlastitim napajenjem...
Tebi treba usb Y kabal, u biti standardni kabal samo što ima dva kraja tako da može dobiti više struje. Jedan kraj spojiš u TV, drugi u USB punjač od mobitela ili nečega, moj je trenutno tako spojen
hvala :) isprobat cu pa cemo vidjeti.