Usb i led tv

poruka: 12
|
čitano: 2.296
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

neznam dali je moguce to,al mislim da nije,pa da provjerim,mozda je moguce :P .Jeli se moze spojiti prijenosni hard disk na led tv isto kao i sto spajam usb pa gledam preko njega filmove? dali bi to funkcioniralo?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Usb i led tv
RondoVK kaže...

neznam dali je moguce to,al mislim da nije,pa da provjerim,mozda je moguce :P .Jeli se moze spojiti prijenosni hard disk na led tv isto kao i sto spajam usb pa gledam preko njega filmove? dali bi to funkcioniralo?

Ako ce mu biti dosta struje, da. (zato neki diskovi imaju dva usb konektora. A TV ti vjerojatno ima jedan USB)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

samsung ue-32f5000 ovaj tv imam,nov je,2 tjedna ga imam . Ajde bas cu probat veceras ili najkasnije sutra kad dodem do harda,pa javim :)

1 0 hvala 0
13 godina
Usb i led tv

E, ajde :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Usb i led tv

Ja sam probao na svome ali nije išlo treba hard sa vlastitim napajenjam. :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

a kaki su to hard diskovi s vlastitim napajanjem? :)

0 0 hvala 0
16 godina
Usb i led tv

Googlaj...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

jesam i nemogu bas naci neki odgovor :/ molim te ak mos objasnit,pojasni mi ak nije problem..

0 0 hvala 0
17 godina
Usb i led tv

Ako nece ocita usb hard disk probaj sa usb stickom, nema sanse da nece raditi sa stickom. Isto tako pomoglo bi da znamo koji prijenosi hard disk imas, a ovako cu samo nagadati da ti je kabel s kojim spajas prijenosni sa tv-om previse dugacak, probaj sa kratkim kabelom spojiti sa tv-om, ja sam imao problema sa dugim usb kabelom i tv-om valjda ne bi mogla povuci dovoljno struje, ali moze biti i da se varam.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

usb stick sljaka naravno,ali meni treba hard disk zbog prostora kao sto sma naveo,jer skidam bluray filmvoe one preko 15giga itd... a ono frend ima verbatim oanj sto se dobije u tcomu,al kao tog nema kupio bih ja neki drugi tj novi s vlastitim napajenjem...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usb i led tv

Tebi treba usb Y kabal, u biti standardni kabal samo što ima dva kraja tako da može dobiti više struje. Jedan kraj spojiš u TV, drugi u USB punjač od mobitela ili nečega, moj je trenutno tako spojen

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Usb i led tv

hvala :) isprobat cu pa cemo vidjeti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice