Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 949
|
čitano: 462.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

ovo mi se pojavilo na stranici titlovi com -API ti je onemogućen. Ukoliko želiš i dalje neometano koristiti naš API postani naš godišni "zmaj supporter" (10 eur-a + troškovi transakcije). To je manje od 1 EUR mjesečno,

Otisao sam na stremio i klikno na film terminator 2 i vidim da imam

izabrat prijevode sa titlovi com addona, iako sam na titlovi com i stremiu preko istog emaila logiran.

U cemu je fora?

Zasto bi platio titlovi comu 10 eura ako mi se na stremiu i dalje

pojavljuju titlovi sa titlovi com stranice?

Kada su mi na ovom forumu to spominjali ja sam mislio da necu

moci vise koristit na stremiu prijevod sa titlovi com, medjutim

vidim da nije tako.Jedino vise ne mogu downlodat titlove

na titlovi.com ali na stremiu mi se i dalje pojavljuju,

kako je kod drugih?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
manfred1111 kaže...

ovo mi se pojavilo na stranici titlovi com -API ti je onemogućen. Ukoliko želiš i dalje neometano koristiti naš API postani naš godišni "zmaj supporter" (10 eur-a + troškovi transakcije). To je manje od 1 EUR mjesečno,

Otisao sam na stremio i klikno na film terminator 2 i vidim da imam

izabrat prijevode sa titlovi com addona, iako sam na titlovi com i stremiu preko istog emaila logiran.

U cemu je fora?

Zasto bi platio titlovi comu 10 eura ako mi se na stremiu i dalje

pojavljuju titlovi sa titlovi com stranice?

Kada su mi na ovom forumu to spominjali ja sam mislio da necu

moci vise koristit na stremiu prijevod sa titlovi com, medjutim

vidim da nije tako.Jedino vise ne mogu downlodat titlove

na titlovi.com ali na stremiu mi se i dalje pojavljuju,

kako je kod drugih?

moguce da na stremiu addon vec ima upisan api od nekog i zato funkcionira, koliko dugo vidit cemo :)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
2 godine

nitko osim mene ne koristi moj stremio pa mi nije jasno ko bi 

ga osim mene mogao upisat

0 0 hvala 0
17 godina
manfred1111 kaže...

nitko osim mene ne koristi moj stremio pa mi nije jasno ko bi 

ga osim mene mogao upisat

nekad addonovi imaju vec upisan api, cesto se zna naci tako i tmdb sa vec upisanim apijem

13 godina

Koje add onove koristite za kataloge da bude urednije i preglednije? S obziron da posla funkcija ne radi na vida osu na hisenseu spasilo bi me da iman nesto razvrstano

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

addon za trakt liste  mi se pokazao najboljim i najpreglednijim  . Trazi malo truda da se prvi put iskonfigurira sve  , ali isplati se na kraju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2026 17:44 (error_666).
Moj PC  
0 1 hvala 0
2 godine
TKScump kaže...

Koje add onove koristite za kataloge da bude urednije i preglednije? S obziron da posla funkcija ne radi na vida osu na hisenseu spasilo bi me da iman nesto razvrstano

kakve kataloge?

10 godina

0 0 hvala 0
14 godina

Od mene preporuka za Simkl umjesto Trakt-a. Trakt je dozivio preveliku enshitifikaciju, besplatne usere su tolko srezali da prakticki nemas ni osnovne funkcionalnosti, a API im pola vremena ne radi, scrobbling automatski radi vrlo sporadicno i lose. (s tim da sam placao VIP 8 EUR/mj)

Simkl je trenutno puno bolji, imho, a i Addon im je puno jednostavniji - stavi na Home kataloge po trenutnom statusu - znaci "Simkl Currently Watching", "Simkl Plan to watch"... tak da fino imas najnovije epizode serija koje pratis odmah tamo, jako zgodno. Također, moze se dobiti VIP status besplatno, samo posjetama stranici/ aplikaciji (sto ionak radim da zabiljezim odgledano i ocijenim).

Eto mozda nekom pomogne ak je netko "u istom camcu" i primijetio da je Trakt postao tesko smece...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 8:57 (Minneyar).
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
Kakva ograničenja? Imam sve isto kao prvog dana , od kataloga po streaming servisima do listi usera kakvih hoćeš tako da mi nije jasno... ili ne koristimo isto ili imaš neke izvanredne zahtjeve, treće nema.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 16:06 (error_666).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
error_666 kaže...
Kakva ograničenja? Imam sve isto kao prvog dana , od kataloga po streaming servisima do listi usera kakvih hoćeš tako da mi nije jasno... ili ne koristimo isto ili imaš neke izvanredne zahtjeve, treće nema.

Npr ogranicenje watchliste (i opcenito listi) na ukupno 100 naslova. Throttlanje APIja i svako malo ne radi scrobblanje. Authentication broken i svako malo puca.

Uostalom, ako ne znas i super ti je, post se ocito nije odnosio na tebe 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 16:12 (Minneyar).
14 godina
Ovo je forum gdje ljudi razmjenjuju mišljenja i iskustva , opušteno kolega;) nikakva throtlanja, gubljenja autentifikacija niti bilo sto drugo sto si naveo nemam, a free user sam.
Znači malo 100 naslova ? Ok , mogu razumjeti da imas veće zahtjeve, ali govoriti tu subjektivno o nekim ograničenjima i problemima koji to nisu većini mi nema smisla, kao ni ovo dociranje s visoka. Lp i ovdje završavamo raspravu definitivno a ti i dalje rokaj td ako te to usrećuje 😀

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2026 13:51 (error_666).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
error_666 kaže...
Ovo je forum gdje ljudi razmjenjuju mišljenja i iskustva , opušteno kolega;) nikakva throtlanja, gubljenja autentifikacija niti bilo sto drugo sto si naveo nemam, a free user sam.
Znači malo 100 naslova ? Ok , mogu razumjeti da imas veće zahtjeve, ali govoriti tu subjektivno o nekim ograničenjima i problemima koji to nisu većini mi nema smisla, kao ni ovo dociranje s visoka. Lp i ovdje završavamo raspravu definitivno a ti i dalje rokaj td ako te to usrećuje 😀

Odi malo na Trakt reddit ili opcenito progooglaj/ pitaj AI kakva su misljenja communitya o smjeru u kojem idu, pa ces vidjet da sam daleko od manjine... Na zalost su dozivjeli sudbinu mnogih, a to je kad se izbore za dio kolaca, enshitifikacija i posljedicno propadanje kad userima dopizdi i kad se pojavi bolja alternativa. To se s Traktom dogada vec neko vrijeme, i to vrlo zasluzeno. Meni je kap koja je prelila casu bio "update" mobilne aplikacije koja je postala kriminalna ko da ju je radio kum HDZovca. Simkl je trenutno ono sto je Trakt nekad bio, odnosno no bullshit, jednostavno, korisno, i jos ima neke dobre stvari tipa recommendations engine sto Trakt uopce nema. 

S tim da ne mislim ikoga nagovarati, kome je Trakt dobar, odlicno, uzivaj, ali nije lose saznati za bolje alternative, imo.

17 godina
na nuvio ima neki cudan problem kad ukljucim trakt ko da im stuttering u playbacku, na google tv chromecast 4k uređaju, koliko vidim neki imaju isti problem i na nvdia shieldu
13 godina
Minneyar kaže...

Od mene preporuka za Simkl...

koji simkl, nude se tri verzije

trenutno sam potpuni početnik, složio sam stremio sa real debrid preko torrentio rd addon, ostavio sam preporučene cinemeta, opensubtitles i local files... dodao watchhub i titlovi.com addon...

sve sam uskladio na lg c4 televizoru i fercera ok

sad tražim neki addon koji će mi dati malo bolje liste i preporuke za gledanje, koje uključuju netflix, hbo max, disney, amazon prime itd.

....iako imam pretplatu na netflix i amazon prime, al mrzi me što prime nema skoro nikakvih titlova na hrvatskom, a bogme i netflix često nema titlova za neke stvari koji bi htio pogledat... nije da baš ne mogu gledat bez titlova, ali opet imam preko pet banki i najlakše opustim mozak uz titlove, tako sam navikao, jbga... 

14 godina
picajzla0707 kaže...
Minneyar kaže...

Od mene preporuka za Simkl...

koji simkl, nude se tri verzije

trenutno sam potpuni početnik, složio sam stremio sa real debrid preko torrentio rd addon, ostavio sam preporučene cinemeta, opensubtitles i local files... dodao watchhub i titlovi.com addon...

sve sam uskladio na lg c4 televizoru i fercera ok

sad tražim neki addon koji će mi dati malo bolje liste i preporuke za gledanje, koje uključuju netflix, hbo max, disney, amazon prime itd.

....iako imam pretplatu na netflix i amazon prime, al mrzi me što prime nema skoro nikakvih titlova na hrvatskom, a bogme i netflix često nema titlova za neke stvari koji bi htio pogledat... nije da baš ne mogu gledat bez titlova, ali opet imam preko pet banki i najlakše opustim mozak uz titlove, tako sam navikao, jbga... 

Nisi onda potpuni pocetnik ak imas slozeno i radi :)

Simkl je jedan, pretpostavljam da mislis na Pro i VIP opcije. Osnovna je dovoljna za vecinu toga, a mozes otkljucati i ostale samim koristenjem stranice (20 puta u mjesecu = besplatni VIP). S VIP imaju recommendations engine, ali nema direktnu integraciju sa Stremiom. Sluzbeni Simkl Addon za Stremio podrzava samo watchliste, dakle da ti "Plan to watch", "Watching", "On Hold" i slicne kataloge po zelji. 

Za ovo sto trazis u stilu katalozi po streaming servisu, zanrovima, popularnosti i slicno, ja sam si evo neki dan sve ispocetka slozio sljedeci ovaj guide:

https://luckynumb3rs.github.io/stremio-perfect-setup/

Prednosti u odnosu na setup iz mog OP su:
- ugraden redundancy odnosno hrpa scrapera a ne samo Torrentio, mislim da ih je jedno 8, pa puno manja sansa da nesto ne radi;

- ukljucen OpenSubtitles V3 Pro

- direktna integracija sa Simkl - automatski scrobbling

- masa kataloga, oko 110 ih je u setupu, namjestis koje hoces (ukljucujuci Simkl "Plan to watch" i "Watching" koji su mi na vrhu i najzgodniji nacin gledanja)

- moguce svakakve customizacije

Mozda cu jedan dan iduci tjedan napisati iz pocetka OP s ovim setupom, al malo jednostavnije nego na linku.

13 godina
Minneyar kaže...

dašta sam nego početnik, složeno je po tvojim uputama s prve stranice teme, zato i radi 

fala za ovo ostalo, ali na simkl stranici mi nudi 

Option 1 • Catalogs & Sync

Advanced Catalogs & Metadata (AIOMetadata)

Option 2 • Automated Scrobbling

Automatic Scrobbling (SyncriBullet)

Option 3 • Basic Watchlists

Simkl Watchlists

na te tri opcije sam mislio kad sam pitao koju izabrat

14 godina
picajzla0707 kaže...
Minneyar kaže...

dašta sam nego početnik, složeno je po tvojim uputama s prve stranice teme, zato i radi 

fala za ovo ostalo, ali na simkl stranici mi nudi 

Option 1 • Catalogs & Sync

Advanced Catalogs & Metadata (AIOMetadata)

Option 2 • Automated Scrobbling

Automatic Scrobbling (SyncriBullet)

Option 3 • Basic Watchlists

Simkl Watchlists

na te tri opcije sam mislio kad sam pitao koju izabrat

Ah, napredovalo je dosta otkad sam ja instalirao, tad je bila samo Basic Watchlists opcija. Ova opcija 1 je najsveobuhvatnija ali je i setup kompliciraniji preko AIOStreams. Ajd napisat cu novu uputu iducih dana, mislim da ce mi ionak bit dosadno na godisnjem iduci tj 

14 godina

Nova uputa je up:

Link

Moj PC  
8 0 hvala 8
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice