Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 276
|
čitano: 48.582
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Ja bih rekao da oni jos drkaju u pozadini stalno nesto, tek ce za cca tjedan dva bit jasnije.

1 0 hvala 0
13 godina

I meni radi sad sasvim normalno, ima i hrpa linkova i sve. Stremio je implementirao neki svoj workaround da i dalje prikazuje relativno precizno cached linkove, sad vidjet cemo sta dalje al zasada mozda ispadne tresla brda, rodio se mis...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Ma događaju se apsurdne stvari, recimo rapidgator kao izvorni hoster ne miče file-ove a RD (koji pokriva mnogo hostera) kaže za rapidgatorov link je da je "inkriminirajući"

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 19:44 (oblivian).

0 0 hvala 0
12 godina

All debrid ugasio podrsku za stremio. LINK

Sumnjam da ce dugo opstat RD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
Cisto tehnicki gledano, da li mi je dovoljan ProtonVPN koji imam podesen na routeru da koristim stremio i torrentio i dalje kada RealDebrid otkaze? Svjestan sam da ce kvalitet malo da opadne, ali me cisto zanima zbog eventualne opomene od strane ISP u Njemackoj? Roditelji u BiH koriste naravno stremio bez RealDebrida i prezadovoljni su kako radi. Mene samo ISP zanima pa sam imao i RealDebrid i VPN :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 10:46 (sava84).

0 0 hvala 0
16 godina
Po meni su trebali na vrijeme napraviti migraciju servera u Afriku. Sigurno su znali za datum novog zakona. Ako ne budu mogli nuditi ovo što su dosad nudili (bez obzira što su se uvijek ograđivali od sadržaja) mogu zatvoriti firmu. Šteta, radilo je savršeno. 4K linkovi, 5.1DD ili DTS. Imam dobru opremu pa sam zbilja koristio puni potencijal.
Ali pričekajmo tjedan-dva. Nešto se mora riješiti, previše je tu preplata u igri.
Dok čekam, moja alternativa: kickasstorrent, bit torrent na mobitelu, optikom skinem sezonu ili film za par minuta. Imam svoj cloud na Asus ruteru. Ubacim tamo sadržaj, Kodi ima link do foldera i gledam kao i dosad. Titlovi preko opensubtitles.com. Ili ako ih nema, opet preko mobitela skinem sa titlovi.com (budući preko Kodija ne radi bez preplate) i stavim u svoj cloud na dijeljeni folder za Kodi titlove. Možda se čini komplicirano, ali nije. Za prebacivanje sa mobitela na cloud ili raspakiravanje titlova koristim CX file explorer.

0 0 hvala 0
8 godina

Totalno očekivan rasplet događaja. 

U godinu-dvi dana je došlo od toga da su me svi gledali ko budalu kad bi in objasnija kako gledan filmove (uz obavezni "Pa zašto samo ne uzmeš Netflix?") do toga da me pitaju da in babi "spojin" Stemio. 

Svi smo po malo "krivi" šta smo proširili informaciju al svakako su najviše "krivi" oni sami šta nisu na vrime poduzeli nešto da spriječe ovu situaciju. U svakon slučaju bilo je dobro dok je trajalo, sad se valja malo strpit i vidit kako će se stvar razvit. 

Mene osobno ne dira uopće jer san trenutno u Hrvatskoj a ode nikog nije briga ako koristiš torrent pa mogu bez problema koristit torrentio i bez debrid servisa. 

2 0 hvala 0
13 godina
Znaci RD nam je samo koristi da se sakrije sto skidamo/gledamo!?
Sad se tome moze uc u trag?!
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...
Znaci RD nam je samo koristi da se sakrije sto skidamo/gledamo!?
Sad se tome moze uc u trag?!

Nije baš samo tome služio. Kod RD nema buffera ni blizu kao kod običnih torrenta i često ne ovisiš o količini seedera. Kod torrentia bez rd-a se ipak dulje čeka da krene. 

14 godina

RD cacha sve na svojim serverima ako je popularno zato je top speed uvijek. Sad radi normalno, mislim da migriraju sve servere van EU eventualno je zato proradilo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
Radi li vam AIO Substitle
Meni javlja gresku da nije u funkciji

0 0 hvala 0
13 godina
Banki kaže...

Radi normalno, evo upravo pogledao epizodu s titlovima otamo.

12 godina

Po redditu kruze glasine da RD ima opciju leakanja osobnih podataka ako ima se ne svidi postupci neki korisnika/refundera.

Veoma bezobrazno od njih sa takvim prijetnjama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Da li je RD up opet?
Mislim se preci na stremio pa da znam koje su mi opcije

0 0 hvala 0
13 godina

RD zasad radi normalno, da. Dokad, tesko je reci...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Banki kaže...

meni isto, vec skoro tjedan dana, ne povlaci nikakve titlove...jesi ti uspio sto riješiti?

9 godina
Nisam..koji god film pustim izbaci mi gresku da su AIO titlovi u kvaru..tako da sam ga uklonio trenutno

0 0 hvala 1
8 godina

Meni AIO radi savršeno...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time

0 0 hvala 1
9 godina
Ja dodam hrvatski, bosanski jezik vidim sprski nema i idem install..sve zavrsi addon instaliran ali preko windows kada stremio pokrenem film javi mi da AIO nije u funkciji

0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa molio bih Vas preporuku za neki Android box za vrtit Stremio, uzeo bih starom za Božić da gleda filmove.

Dakle ono ništa specijalno ne treba bit samo da vrti solidno Stremio, net vezu ima ionak dobru i TV je 1080p tak da ne treba nikakav 4K HDR i te šeme.

Još jedno pitanje, vidim da se puno piše o tom AIO subtitle addonu, to me isto zanima da li taj addon ili neki drugi postoji da automatski pridruži filmu hrvatski titl recimo čim pustiš film?

Jer naučit staroga da sam bira titlove je nemoguća misija.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Amazon fire stick 4K
AUDIOFIL
Moj PC  
1 1 hvala 1
9 godina
Xiaomi Fire TV Stick 4K MAX(3rd Gen)

0 0 hvala 0
14 godina

Ima itko Shield Pro? Zanima me jel to stvarno tak dobro radi kak se priča? Brusim se da ga uzmem ali je možda bedasto kad bi po malo mogal novi model van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dax-lax kaže...

Ima itko Shield Pro? Zanima me jel to stvarno tak dobro radi kak se priča? Brusim se da ga uzmem ali je možda bedasto kad bi po malo mogal novi model van.

Uzmi najjaci Amazon Stick kad je na akciji i bez brige si 10 godina. Ovo od Nvidije je bacanje novaca.

14 godina
NEW_MAN kaže...
dax-lax kaže...

Uzmi najjaci Amazon Stick kad je na akciji i bez brige si 10 godina. Ovo od Nvidije je bacanje novaca.

Koji je najmoćniji? 4k max? Ne vidim ga više na de amazonu. Jedino cube koji je dosta skup ali ima alexa node. Trenutno sve to igra na mi tv box s 2nd gen i iako sve radi, os se zna vući gadno. Htio bi nešto što leti i da ima lan ili bar pošten usb da mogu spojit adapter za lan.  

EDIT: ako dobro čitam, fire tv nema lokalne google cast mogućnosti. Ako je tako, onda mi otpadaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2024 15:35 (dax-lax).
16 godina

Hvala na preporuci, naručen upravo Firestick 4K iz Protisa, nekih 60ak eurića.

Ljudi jel postoji mogućnosti opise filmova i serija dakle onaj description prebacit na hrvatski?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
13 godina
Postoji ako napravis addon koji to radi..:-)
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
Probao ja skoro radi dobro ali po meni vec stara masina :)
10 godina

ja koristim google TV na Google chromecast 4k, sve leti i bio je cca 60€ prije koju ogdinu kad sam ga uzeo. moja preporuka.

0 0 hvala 0
13 godina

Ekipa jel itko koristi neki addon za hrvatske titlove? Preporuke? Dolaze punac i punica na par dana prek praznika pa da ih mogu parkirati pred TV :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice