Ništa, svi na kodi, malo više zezancije, ali i više uživancije.
Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
- poruka: 276
- |
- čitano: 48.559
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Dobijem grešku kad idem castat... {"status":"error","errorMessage":"Failed to process torrent metadata"}
Ma najbolje još da ti skuha ručak i opere gaće...
Doom & gloom ha? pročitajte malo bar linkove koje postavi Minneyar... na tim linkovima čak je i velikim slovima naglašen dodatni addon (ne treba uklanjati torrentio ni drugo).
Knightcrawler
Pokusajte alternative sa CinemaHD, Weyd i Syncler( TV Zion). Imate besplatne i placene verzije.
Davno prije sam ih sve koristio, pogotovo Syncler dok je jos bio Zion i apsolutno je najbolja aplikacija ( u placenoj veziji) sto se tice broja i kvalitete linkova.
Cinema HD zna biti hit and miss, dok je Weyd isto dobar al se placa. Jedino zbog cega sam poceo koristit Stremio je brzina scrape-anja linkova, tu mu nema ravnog. Ali sta se tice kvalitete, pogotovo remux linkova Syncler je bolji, plus placena verzija ima puno bolju prilagodbu postavki aplikacije.
Odavno ih nisam koristio tako da ne znam kako sad rade aplikacije ali mozete probati. Ne koristim vise ni Stremio toliko, imam alternativu za moje potrebe koristenja. Naravno sve rade sa Real debrid
6 $ 4 mjeseca? To je okej cijena
Sve štima, jel radi kao torentio? Jel instalacija komplicirana?
pa nije baš jednostavno ko stremio, nisu addoni nego se moraju instalirati paketi , ali nije teško uz vodiče. Nekih deset minuta posla da sve postaviš prvi put i zaboravis na njega..
Osposobio KODI u kombinaciji sa RealDebridom na android box-u.
Nisam oduševljen brzinom jer naspram Stremia dosta tromije sučelje ali i kompleksnije istovremeno.
Taman neki dan produljio RD na još par mjeseci jer i meni i curi je Stremio super i eto ti belaja.
Ali dobro, snaći ćemo se dok se stvari ne riješe, a riješit će se samo možda i do par tjedana potraje to sve.
Taman prilika za šetnju, sklekove, prčenje dok se torrentio ne osposobi
Osposobio KODI u kombinaciji sa RealDebridom na android box-u.
Nisam oduševljen brzinom jer naspram Stremia dosta tromije sučelje ali i kompleksnije istovremeno.
Taman neki dan produljio RD na još par mjeseci jer i meni i curi je Stremio super i eto ti belaja.
Ali dobro, snaći ćemo se dok se stvari ne riješe, a riješit će se samo možda i do par tjedana potraje to sve.
Daj nam neki tutorial kako to Debrid sa Kodijem?
Proradio torrentio, bar zasad :)
Kakva panika je nastala tu, zna se desit par puta godisnje da Torrentio ne radi i odmah kaos
Odmah ekipa pocela "pljuvat", vraćat se starim arhaičnim postavkama...i dalje je Stremio s RD svemirski brod za sve ostale applikacije.
ta 2 dana izađite na zrak, odite u prirodu, kaj god....
Da, i meni radi... Ajde, nije dugo trajalo
Radi ko zmaj 🥳🥳🥳
Kakva panika je nastala tu, zna se desit par puta godisnje da Torrentio ne radi i odmah kaos
Odmah ekipa pocela "pljuvat", vraćat se starim arhaičnim postavkama...i dalje je Stremio s RD svemirski brod za sve ostale applikacije.
ta 2 dana izađite na zrak, odite u prirodu, kaj god....
Kmečanje klasično....ne znam koliko ga koristiš i pratiš li reddit.
"Slabo" se i znalo za stremio+torenttio radilo dosta dugo savršeno i onda je odjednom velika količina ljudi dosla do tog vjerovatno se proširilo po tiktokovim i ovim sranjima pa navalilo puno ljudi.
Prvo je na reddit gorilo klasična pitanja "kako cu to namistit" po 50 pitanja dnevno i nakon prvog "pada" trajalo par sati tri puta vise komentara "ovo je smece,evo ne radi,sve je bolje od tog" onda opet proradilo i posle tog 2 komentara dnevno,ovo je klasika postalo.
Ljudi ne prihvaćaju donacije,reklame ni ništa sve drže free i radii perfektno,desi se zastoj kraći automatski nevalja nista.
Kod mene i dalje apsolutno nista ne radi, sve se crveni, veli invalid key, bla bla
Kod mene i dalje apsolutno nista ne radi, sve se crveni, veli invalid key, bla bla
Zvuci kao da ti je istekao RD... uglavnom, radi sve sada, bar ak je dobro setup odraden, idi ispocetka
Jesi ubacio dobar api token? Možeš ga i refreshat pa probat s novim.
Meni je ovo najbolja stvar koju sam otkrio u ne znam koliko vremena.
Uzeo jucer 180dana nakon sto sam probao jedan od kracih perioda.
Ostali stream servisi mi nemaju sad smisla, iako jos uvijek imam Showtime, ali mislim da ce ici otkazivanje.
Probao jutros.Radi