kako staviti titlove na film, a da rade i na televiziji...znaci na kompu radi sve kako treba ali kad sa sticka pokrenem na televiziji (bilo preko usb-a ili PS3), nemam titlova..
:(
kako staviti titlove na film, a da rade i na televiziji...znaci na kompu radi sve kako treba ali kad sa sticka pokrenem na televiziji (bilo preko usb-a ili PS3), nemam titlova..
:(
Mislim da si malo fulao temu.
Ako zelis integrirati titlove u video onda je to tema za softverske probleme, a prikazivanje titlova kad je stick u TVu je vezano za sam TV, dali podrzava ili ne, to procitaj u uputama za TV, za PS3 ne znam
Pa obicno sve sto trebas je film u .AVI formatu i .SRT titlove i isti naziv filma i titla npr:
Fast Five.avi
Fast Five.srt
Ja imam LG liniju koja isto moze pustati filmove putem CD/DVD/USBa i rade upravo ovako kako sam napisao povise. Nekada neradi neki film iako je u .AVI formatu ali to se dogodi 1 put u 100 slucajeva. Pokusaj prvo ovako kako sam ti gore napisao ako nevalja onda upisi u google kako radis tj, ako spajas USB direktno na televiziju onda upisi u google ime televizije i vidi koji formati uopce rade na njoj.
Vjerojatno ti telka ne podržava titlove.
ako mu ne podrzava titlove onda uzmi HDMI kabel (ako ti graficka i tv imaju hdmi) spojis ih i voila,gledas film preko TV-a,samo zapamti da stavis na kompu main screen kao televiziju,i na televiziji umjesto MaxTV ili AV1 (sto vec imas) stavi na HDMI. Za ovo ti treba niti 1 min da uradis
preimenuj film u što kraći naziv bez razmaka, isto sa titlovima. Znači umjesto Dugo Ime Filma.avi preimenuj u dugo.avi i sa titlovima isto tako, pa onda pokušaj