Titlovi na TV

poruka: 7
|
čitano: 32.778
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Titlovi na TV

kako staviti titlove na film, a da rade i na televiziji...znaci na kompu radi sve kako treba ali  kad sa sticka pokrenem na televiziji (bilo preko usb-a ili PS3), nemam titlova..

:(

kad mačaka nema miševi kolo vode
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Titlovi na TV

Mislim da si malo fulao temu.

Ako zelis integrirati titlove u video onda je to tema za softverske probleme, a prikazivanje titlova kad je stick u TVu je vezano za sam TV, dali podrzava ili ne, to procitaj u uputama za TV, za PS3 ne znam

13 godina
protjeran

Pa obicno sve sto trebas je film u .AVI formatu i .SRT titlove i isti naziv filma i titla npr:

Fast Five.avi

Fast Five.srt

Ja imam LG liniju koja isto moze pustati filmove putem CD/DVD/USBa i rade upravo ovako kako sam napisao povise. Nekada neradi neki film iako je u .AVI formatu ali to se dogodi 1 put u 100 slucajeva. Pokusaj prvo ovako kako sam ti gore napisao ako nevalja onda upisi u google kako radis tj, ako spajas USB direktno na televiziju onda upisi u google ime televizije i vidi koji formati uopce rade na njoj.

17 godina
neaktivan

Vjerojatno ti telka ne podržava titlove.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
protjeran

ako mu ne podrzava titlove onda uzmi HDMI kabel (ako ti graficka i tv imaju hdmi) spojis ih i voila,gledas film preko TV-a,samo zapamti da stavis na kompu main screen kao televiziju,i na televiziji umjesto MaxTV ili AV1 (sto vec imas) stavi na HDMI. Za ovo ti treba niti 1 min da uradis

9 godina
neaktivan
Pozdrav svima imam jedno pitanje ako može pomoc.Skinuo sam nekoliko filmova i prebacio sam na stick normalno ubacio prijevod i sve je bilo ok.Jucer sam ponovo pokusao i nece mi telka opce povuc titlove, kad pustim na komp sve normalno funkcionira i bs player mi povuče titlove, napravio sam isti postupak ko i kod prethodnih ali mi ih telka nece povuc.Thanks.

0 0 hvala 0
17 godina
Titlovi na TV

preimenuj film u što kraći naziv bez razmaka, isto sa titlovima. Znači umjesto Dugo Ime Filma.avi preimenuj u dugo.avi i sa titlovima isto tako, pa onda pokušaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice