Snimanje Programa

poruka: 6
|
čitano: 3.484
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Snimanje Programa

Pozz ekipo.

Ispričavam se adminima, ako je tema na krivom mjestu.

Imam

TV GRUNDIG, VISION 6 32-6940 T

Zanima me da li mogu nekako snimiti program koji gledam.

Jel ima puno filmova i serija koje bi htio snimiti.

Hvala unaprijed.

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Snimanje Programa
keki kaže...

Pozz ekipo.

Ispričavam se adminima, ako je tema na krivom mjestu.

Imam

TV GRUNDIG, VISION 6 32-6940 T

Zanima me da li mogu nekako snimiti program koji gledam.

Jel ima puno filmova i serija koje bi htio snimiti.

Hvala unaprijed.

zna li tko?????

Kresimir
12 godina
Snimanje Programa

Direktno preko tv-a kao sto neke televizije imaju opciju na usb to nemozes. Jedina opcija neki externi snimac poznatijih proizvodaca kao sto su samsung,lg,panasonic itd ces vjerovatno platit skuplje nego sta ti dode ovaj tv,druga opcija je neki dvb-t prijemnik koji ima pvr opciju u prevodu personal video recorder bi trebalo radit bez problema.

Opet je pitanje sto tocno zelis snimat dali programe preko klasicne antene ( u tom slucaju ces moc na nacin povise spomenut) ili nekog operatera ako imas b-net,max tv ili slicno onda je vec druga prica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Smretko kaže...

Direktno preko tv-a kao sto neke televizije imaju opciju na usb to nemozes. Jedina opcija neki externi snimac poznatijih proizvodaca kao sto su samsung,lg,panasonic itd ces vjerovatno platit skuplje nego sta ti dode ovaj tv,druga opcija je neki dvb-t prijemnik koji ima pvr opciju u prevodu personal video recorder bi trebalo radit bez problema.

Opet je pitanje sto tocno zelis snimat dali programe preko klasicne antene ( u tom slucaju ces moc na nacin povise spomenut) ili nekog operatera ako imas b-net,max tv ili slicno onda je vec druga prica.

ma mislim ovako preko antene! sad mi je glupo kupovat dvb uređaj a tv posto imam u televizoru vec dvb! Sad ne znam sta bi bilo najeftinije! A sto se tice b-neta,max tv-a od toga bijezim! Znaci samo taj neki snimac a to je skupo uhhhh morat cu nesto izmislit!

Kresimir
16 godina
odjavljen

Ako nigdje ne vidiš opciju "Record", vjerojatno ne. DVB-T reciever sa USBom i mogućnosti snimanja ti je oko 150kn, radi svoj posao i daleko je jednostavnija opcija od PCja sa TV ili capture karticom (mada bi mogao nać neku jeftinu rabljenu već za 50-100kn).

http://nighthawk-software.blogspot.com/
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ako nigdje ne vidiš opciju "Record", vjerojatno ne. DVB-T reciever sa USBom i mogućnosti snimanja ti je oko 150kn, radi svoj posao i daleko je jednostavnija opcija od PCja sa TV ili capture karticom (mada bi mogao nać neku jeftinu rabljenu već za 50-100kn).

cek jel moze kakv link za karticu! Jer dvb reciver mi je zadnja opcija posto mi je televizor na zidu pa moram izmislit neku policu ispod to mi nije opcija nikako!

edit: e da imam jedan dvb usb ali imam problema sa hvatanjem programa!

Na televizoru lovim 16 programa ali na tom dvb sticku samo 4 i to ova osnovna HRT1,2 RTL I NOVA TV ali ovih sto mi trebaju ne mogu loviti!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 0:02 (keki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice