Imam ovaj TV. Sve je postavljeno kak bi trebalo biti. Problem je u tome da bi svi filmovi, serije itd. trebali biti u HD rezoluciji, a izgleda gore nego na CRT TV-u. Dali je problem u tome što je HD rezolucija, a širina 43'' ili u signalu? Uskoro dobivam PS3 pa ću probati bluray filmove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ovaj TV. Sve je postavljeno kak bi trebalo biti. Problem je u tome da bi svi filmovi, serije itd. trebali biti u HD rezoluciji, a izgleda gore nego na CRT TV-u. Dali je problem u tome što je HD rezolucija, a širina 43'' ili u signalu?
Ja imam navedenu plazmu i gledam par programa u Hd rezoluciji na maxtvu i isto mi je slika nekako puno losija nego od obicnih sd signala..
(Recimo RTL ili NOVA) slika na tim programima je puuno bolja nego na National Geographic ili History channelu koji su u HD rezoluciji...
jesi probal pustiti film u HD rezoluciji?
jesi probal pustiti film u HD rezoluciji?
Necu ti tocno tvrdjeti, posto ne znam da li je to HD rezolucija. Pogledaj si ovaj link, taj sam film skinuo..
Link: http://torrentz.eu/4b666aede0589ca6e7fd96cdc159ca6e8b9ddc68 i mogu reci da je prikaz slike odlican...
VideoScreen Size
- 43
Resolution
- 1,024 x 768
Real Black
- Real Black
Wide Color Enhancer
- Wide Colour Enhancer
Clear Image Panel
- Yes
600Hz Subfield Motion
- Yes
Digital Noise Filter
- Yes
Ima HD rezoluciju.
VideoScreen Size
- 43
Resolution
- 1,024 x 768
Real Black
- Real Black
Wide Color Enhancer
- Wide Colour Enhancer
Clear Image Panel
- Yes
600Hz Subfield Motion
- Yes
Digital Noise Filter
- Yes
Ima HD rezoluciju.
Mislim na rezoluciju filma...Ja skidam ove sto imaju najvise "downloada"...I slika mi je uvijek odlicna, a to su vecina filmova od 700 Mb...
ok, daj samo reci kak se sloze titlovi na tom tv-u. stavil sam titlove i film u istu mape i sve je pod istim nazivom. znam engleski, ali u nekim fimovima zbilja nikoga nemozes razumijeti...
ok, daj samo reci kak se sloze titlovi na tom tv-u. stavil sam titlove i film u istu mape i sve je pod istim nazivom. znam engleski, ali u nekim fimovima zbilja nikoga nemozes razumijeti...
Moras uci u servisni menu i tamo imas opciju za titlove..male, srednje i velike titlove...Mislim da moras stisnuti- Standby, Info, Menu, Mute i tamo ces imati opciju za titlove pa si namjesti od te 3 velicine
Probal sam Expendables 2 720p, kvaliteta slike je bila odlična, dakle ipak nije do TV-a nego SD signala...
imam navedenu plazmu i imam problem pri prikazivanju slike u slici,u trgovini u kojoj sam kupio na istom tv-u sve funkcionira,ali kod mene izbacuje da ta funkcija nije dostupna,ima li itko sličan problem i kako to riješiti?
imam navedenu plazmu i imam problem pri prikazivanju slike u slici,u trgovini u kojoj sam kupio na istom tv-u sve funkcionira,ali kod mene izbacuje da ta funkcija nije dostupna,ima li itko sličan problem i kako to riješiti?
U trgovini, izlozbeni modeli su prikazani u "Trgovina nacinu" a kada ga kupis i upalis, traziti cete koju ces opciju odabrati (trgovina ili kucna upotreba). Pa probaj vratiti na tvornicke postavke i stavi na "trgovina nacin" i probaj onda.
Ja sam ju imao prije kojih mjesec dana, ali sve je uredno radilo. Znam da sam ju isprobavao i u "Trgovina nacinu" ali skoro pa je sve isto kao i u "kucnom nacinu." A nazovi tu trgovinu pa im reci problem. Mozda ce ti oni tocno reci sto sve trebas stisnuti, a ako i tada ne valja. Salji na servis, ako ti je to toliko bitno.
pomislio sam da je možda problem sa firmware-om,ali se bojim čačkati sa tim,da nebi nešto pobrkao
pomislio sam da je možda problem sa firmware-om,ali se bojim čačkati sa tim,da nebi nešto pobrkao
Ne trebas se nista bojati. Ja sam skinuo sam Samsungove stranice najnoviji firmware i stavio ga na usb. Ukopcao u plazmu i instaliralo se kroz 2 minute...Nemas brige, to je original sa samsungove stranice.
http://www.samsung.com/ie/support/model/PS43E450A1WXXU-downloads
a jel netko reci kako se ulazi u servisni meni na ovoj plazmi
a jel netko reci kako se ulazi u servisni meni na ovoj plazmi
Cim upalis TV stisni tipke sljedecim redosljedom: INFO / MENU / MUTE / POWER ON.