Pomoć oko kalibracije!

poruka: 3
|
čitano: 4.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć oko kalibracije UE40EH6030

Pozdrav svima,

čitam ovaj forum već dulje vrijeme iako sam se tek nedavno registrirao...našao sam puno savjeta koji su mi pomogli da riješim svoje nedoumice i probleme.

Kupio sam Led Lcd 3D samsung UE40EH6030 i imam problema sa slikom, tj. ne mogu je dobro kalibrirat na SD signal.Tv je spojem hdmi kablom sa max tv-om.Kada gledam filmove preko usb-a slika je donekle dobra iako mislim da može biti puno bolja, ista stvar je kada gledam film u 3D-u.

Eto ukratko, molio bih nekoga za pomoć pri kalibraciji...možda netko ima isti ili sličan model na kojem je napravljena kalibracija i zadovoljan je sa slikom.

Pozdrav!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć oko kalibracije UE40EH6030

Posjeti AVForums (http://www.avforums.com/forums/video-electronics/) pa na njihovom forumu probaj pronači preporučene postavke slike za svoj model (ako ga i ima na UK tržištu) to bi ti moglo pomoći iako nema garancije da će biti super ali... inaće prava kalibracije se izvodi na licu mjesta (kolorimetar, generator uzoraka, software ...) ali u našim krajevima nema nikoga ko se tim bavi a i nije baš jeftino. SD slika ti nije jača strana na full HD televizorima (pogotovo LED LCD). Ovo što ti gledaš preko USB su vjerojatno kvalitetniji materijali (hd ripovi, mkv i sl) pa je zato bolja kvaliteta.

13 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko kalibracije UE40EH6030

Hvala na odgovoru...

Na tom forumu nisam uspio naći postavke za svoj model, nadao sam se da možda netko sa ovoga ima, pa da stavi postavke s kojima je zadovoljan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice