Pozdrav,
danas sam kupio navedeni televizor i imam problema s povezivanjem na internet, tj. ne radi mi opcija smart tv.
Povezo sam se na internet bezicnom vezom i pise da je tv uspjesno povezan, kad pritisnem tipku smart tv gdje su sadrzane sve internet opcije pise " Internet veza nije dostupna. Provjerite postavke svog usmjerivača ili kontaktirajte davatelja internetskih usluga" .
Jel ja trebam nabaviti jos neki dodatan dio opreme za povezivanje ili sta da bi to proradilo ?? Jel treba mozda ovaj DNS 2 podesiti ili nesto ??
Zahvaljujem unaprijed.
Philips 47PFL7008K problem s internet povezivanjem
- poruka: 9
- |
- čitano: 11.960
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj žično spojit pa vidi ako radi
Skini update na usb stik i nadogradi software ima problema na nekim verzijama sa konekcijom
probat cu sutra ujutro pa javim, sad mi je nezgodno samome nosit tv na gornji kat, a nemam dovoljno dugacak kabel da dolje prepeljam i spojim
update-o sam na najnoviji softwear i nije nista pomoglo
Vrati tv na tvornicke postavke i kao zemlju stavi njemacku a jezik ostavi hrvatski i probaj se onda ponovo spojit na net....Ja sa isto jedanput ima.takav problem i to mi je pomoglo.
vratio na tvorničke postavke potavio ovo na njemačku i hrvatsku i ništa nije pomoglo
kablom sam povezao i radi smart tv, jel treba onda kupit neki dodatni onaj usmjerivac za wi-fi ili sta da bi moglo radit bezicno ??
Ja imam isti i neznam kako ga rijesiti...